Τι απαντά ο πιλότος στον πατέρα της Καρολάιν για την επιστολή

«Δεν προέκυψε διακίνηση ναρκωτικών», λέει ο δικηγόρος του στο star.gr

Όλα όσα είπε ο δικηγόρος του Χ.Α, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε, μιλώντας στο star.gr, ο δικηγόρος του Χ.Α, σχετικά με τη δακτυλογραφημένη επιστολή, που σύμφωνα με τον πατέρα της Καρολάιν, έστειλε ο πιλότος στον ίδιο, μέσα από τη φυλακή. Ο κ. Κράουτς ισχυρίζεται ότι μέσα από την επιστολή αυτή, ο δολοφόνος της κόρης του προσπαθεί να εξηγήσει τις πράξεις του, αναφέροντας ότι σκότωσε τη σύζυγό του, για να σώσει τη Λυδία από συμμορία ναρκωτικών.

«Σε καμία περίπτωση η συγκεκριμένη επιστολή δεν έχει αποσταλεί από τον εντολέα μου. Οποιοδήποτε έγγραφο εξέρχεται από το κατάστημα κράτησης, όπου κρατείται, θα είχε εξάλλου σίγουρα πρωτόκολλο και γνήσιο υπογραφής από το ίδιο το κατάστημα, άρα δεν μπορεί να υφίσταται και πρακτικά, πλην, ότι δεν το έπραξε ποτέ

«Το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δε θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου. Όπως και αυτά τα δύο παράλογα πλάσματα, οι γονείς του», δήλωσε ο πατέρας της Καρολάιν. (φωτ. eurokinissi)

Η θέση του εντολέα μου είναι συγκεκριμένη, ότι “δε θα προέβαινε σε καμία ενέργεια που θα έβλαπτε την οικογένειά του, αλλά και την οικογένεια φυσικά της Καρολάιν Κράουτς και οτιδήποτε γενικά αφορά στον περίγυρo του παιδιού”», είπε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Πατέρας Καρολάιν: Η άγνωστη επιστολή του πιλότου για τη συμμορία ναρκωτικών

Ερωτώμενος για την τελευταία συνέντευξη του πατέρα της Καρολάιν, ο δικηγόρος του Χ.Α εκτίμησε ότι την έχει πληροφορηθεί. 

«Θεωρώ ότι έχει ενημέρωση, καθώς και δημοσιογραφικά, αλλά και από τις εκπομπές στην τηλεόραση έχει αναπαραχθεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οπότε νομίζω ότι έχει λάβει γνώση.

Η αδικοχαμένη Καρολάιν σε ευτυχισμένες στιγμές με την κόρη της, Λυδία

Η αδικοχαμένη Καρολάιν σε ευτυχισμένες στιγμές με την κόρη της, Λυδία

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ακουστεί πράγματι διάφορα, είτε για διακίνηση ναρκωτικών, είτε για συμμορία θανάτου, είτε για οτιδήποτε μπορούσε να υπάρχει εκείνη τη χρονική περίοδο σε όλη την Ελλάδα... Παρόλα αυτά, τόσο από την έρευνα της αστυνομίας, όσο και από τις εισαγγελικές αρχές, δεν προέκυψε η οποιαδήποτε εμπλοκή του εντολέα μου, με την οποιαδήποτε έτερη πράξη, πλην αυτής που έχει ομολογήσει».

«Οι γονείς του πιλότου ήθελαν τη Λυδία για να διασκεδάζουν στα γεράματα»

Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 24 Απριλίου θα συνεχιστεί η δική του Χ.Α σε δεύτερο βαθμό, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top