Καρολάιν: Η φωτογραφία της μικρής Λυδίας από τις Φιλιππίνες

Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία της μητέρας της χαμογελά ξανά

Στις Φιλιππίνες ζει πλέον η οικογένεια της Καρολάιν μετά και από το πωλητήριο που μπήκε στο σπίτι τους στην Αλόννησο - ANT1

Στις Φιλιππίνες βρίσκεται πλέον όλη η οικογένεια της Καρολάιν, δύο χρόνια μετά από τη δολοφονία της από τον σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Ο πατέρας της, Ντέιβιντ Κράουτς, εγκατέλειψε πριν από λίγες μέρες την Αλόννησο κι έβαλε πωλητήριο στο σπίτι, όπου μεγάλωσε η Καρολάιν, θέλοντας να κόψει κάθε δεσμό πλέον με την Ελλάδα και το παρελθόν που τόσο τον πονάει. 

Στις Φιλιππίνες βρίσκονται άλλωστε εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο η σύζυγός του, Σουζάνα και η εγγονή του Λυδία, οπότε πήγε και ο ίδιος για να βοηθήσει στην ανατροφή της μικρής. 

Σήμερα η Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφία της μικρής Λυδίας, η οποία ζει με την αδελφή της Καρολάιν και την οικογένειά της. 

Η μικρή Λυδία μεγαλώνει πλέον στις Φιλιππίνες με την οικογένεια της αδελφής της Καρολάιν - Daily Mail

Η μικρή Λυδία μεγαλώνει πλέον στις Φιλιππίνες με την οικογένεια της αδελφής της Καρολάιν - Daily Mail

«Η Λυδία έχει εγκατασταθεί ευτυχώς στις Φιλιππίνες με την Ντόνα (ετεροθαλής αδελφή της Καρολάιν). Όλες οι ξαδέλφες της έχουν ίσια μαύρα μαλλιά, οπότε ξεχωρίζει από τις άλλες και τραβάει την προσοχή, την οποία απολαμβάνει», είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς και συνέχισε:

«Ο μικρός μου θησαυρός, η Λυδία, είναι σήμερα ενσωματωμένη στην αγαπημένη οικογένεια της αδελφής της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Όπως και τα ξαδέλφια της, αποκαλεί τη θεία της “μαμά”. Τα ξαδέρφια της την αντιμετωπίζουν ακριβώς σαν μικρή αδελφή».

Η οικογένεια της Καρολάιν ήθελε να απομακρύνει τη μικρή Λυδία από τον πατέρα της και από ότιδήποτε μπορεί να την τραυματίσει ψυχικά

Η οικογένεια της Καρολάιν ήθελε να απομακρύνει τη μικρή Λυδία από τον πατέρα της και από ότιδήποτε μπορεί να την τραυματίσει ψυχικά

Το κοριτσάκι, που δεν πρόλαβε να ζήσει τη μητέρα του και βίωσε μια τρομακτική εμπειρία, αφού ο πατέρας της την τοποθέτησε δίπλα στη νεκρή μητέρα της, όταν τους βρήκαν οι αστυνομικοί, είναι χαμογελαστό στη φωτογραφία και δείχνει χαρούμενο. 

Έχει ξανθά μαλλάκια με μπούκλες και μεγαλώνει μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να της προκαλέσει τεράστιο ψυχικό τραύμα και κυρίως από τον άνθρωπο που της στέρησε τη μητέρα της. 

Ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε πως χρέος του τώρα είναι να αναθρέψει σωστά τη μικρή Λυδία, όπως θα ήθελε η μητέρα της

«Το μόνο μου καθήκον τώρα είναι να φροντίζω την κόρη της Καρολάιν, τη Λυδία, η οποία είναι χωρίς μητέρα και πατέρα, και να διασφαλίσω ότι θα ανατραφεί όπως θα την είχε αναθρέψει η μητέρα της. Αυτό μπορώ να το κάνω μόνο στις Φιλιππίνες, μακριά από την κακοήθη παρουσία του πατέρα της», δήλωσε ο πατέρας της Καρολάιν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top