«Έχουν την πολυτέλεια να ζητούν συγγνώμη γιατί το παιδί μου είναι ζωντανό»

Ξεσπά η μητέρα του 15χρονου - Πώς έγινε η άγρια επίθεση με την πετονιά

Σε εξέλιξη ειναι η έρευνα για το άγριο bullying σε 15χρονο μαθητή ιδιωτικού σχολείου στα βόρεια προάστια. Η πλευρά του θύματος θα ζητήσει ποινικές διώξεις, και κάποιοι γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Αρσάκειο: «Πάμε σε πόλεμο, δε με ενδιαφέρει η συγγνώμη»

Για τη σοκαριστική επίθεση με πετονιά στον λαιμό 15χρονου μαθητή απο έξι ανηλίκους μέσα στο ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων διεξάγεται ΕΔΕ, ενώ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ζητά αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τους υπαίτιους μαθητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, όταν ο 15χρονος παραδέχτηκε ότι φοβάται, τότε η διευθύντρια του γυμνασίου φέρεται να απόρησε, με το αιτιολογικό πως τα παιδιά είχαν παρακολουθήσει σεμινάρια σχολικού εκφοβισμού. Το θύμα, όμως, είχε περιγράψει τα πάντα στις αρχές και η Κατερίνα Μαστρανωντάκη εξασφάλισε για το Star μέρος των ισχυρισμών του.

Αρσάκειο: «Παρακολουθείται από ειδικούς», λέει η μητέρα του 15χρονου

«Τύλιξαν τον λαιμό μου, γελούσαν και κορόιδευαν»

«Ο ένας άρχισε να ξετυλίγει την πετονιά. Άλλοι δύο μου κρατούσαν τα πόδια και τα χέρια. Όλοι γελούσαν. Αρχικά προσπάθησαν να τυλίξουν το νήμα γύρω από το σώμα μου αλλά τελικά το τύλιξαν στον λαιμό μου. Πάντα η συγκεκριμένη παρέα με κοροϊδεύει και πολλές φορές τα παιδιά με φωνάζουν με διάφορα παρατσούκλια» κατήγγειλε ο μαθητής που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης.

 άγριο bullying σε 15χρονο μαθητή ιδιωτικού σχολείου στα βόρεια προάστια

Την Μεγάλη Τρίτη ο Σύλλογος Διδασκόντων θα πάρει αποφάσεις, ωστόσο ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος θα ζητήσει ποινικές διώξεις των υπευθύνων. 

Αρσάκειο: «Δεν ήταν η πρώτη φορά» - Τι είπε ο 15χρονος για το bullying

«Είχαν γίνει άλλα πράγματα. Τώρα πλέον μιλάμε για σωματική βία. Έχουν την πολυτέλεια να μπορούν να μου ζητήσουν συγγνώμη γιατί το παιδί μου είναι ζωντανό... Αν δεν ήταν ζωντανό, δεν θα μου ζητούσε κανείς συγγνώμη», ξεσπά η μητέρα του 15χρονου.  


  άγριο bullying σε 15χρονο μαθητή ιδιωτικού σχολείου στα βόρεια προάστια
 

  Τι απαντά το Αρσάκειο για το bullying στον 15χρονο μαθητή του

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top