Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης είναι στο ίδιο επίπεδο με έναν παιδόφιλο»

«Θα είναι θλιβερό να εκτίσει μικρότερη ποινή»

Τι είπε ο πατέρας της άτυχης Κάρολαϊν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο σε συνέντευξη στη Daily Mail / Kεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ξεσπά για μια ακόμα φορά ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς εναντίον του 34χρονου πιλότου, συγκρίνοντάς τον, σε νέα του συνέντευξη στη Daily Mail με παιδόφιλο.

Με αφορμή την δίκη στο Εφετείο για τη δολοφονία της κόρης του, η οποία διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου, ο Ντέιβιντ Κράουτς χαρακτήρισε αηδιαστικό το γεγονός ότι ο δολοφόνος της  προσπαθεί να μειώσει την ποινή του, δείχνοντας «καλή συμπεριφορά».

Γλυκά Νερά: Διεκόπη η δίκη - Προετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες ο πιλότος

«Η γυναικοκτονία της κόρης μου είναι ένα στυγερό έγκλημα που απαιτεί συγκεκριμένη και σκληρή τιμωρία. Κατά τη γνώμη μου οι άνδρες που δολοφονούν τις συζύγους του, για οποιονδήποτε λόγο, είναι οι χειρότεροι εγκληματίες, στο ίδιο επίπεδο με τους παιδόφιλους», είπε. 

Εξοργισμένος είναι ο πατέρας της Καρολάιν με τις προσπάθειες του πιλότου να μειώσει την ποινή του

Εξοργισμένος είναι ο πατέρας της Καρολάιν με τις προσπάθειες του πιλότου να μειώσει την ποινή του

Ο πατέρας της Καρολάιν ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να διανοηθεί ότι υπάρχει περίπτωση να μειωθεί η ποινή του πιλότου, παρά το κακό που έκανε. 

Γλυκά Νερά: «Οι κρυφές βιντεοκλήσεις του πιλότου με την κόρη του»

«Θα είναι μια θλιβερή μέρα για της γυναίκες, όταν ο δολοφόνος μιας ανυπεράσπιστης γυναίκας, η οποία κοιμόταν με το παιδί της, θα εκτίσει μικρότερη από την αρχική ποινή του. Αυτός ο άνδρας αξίζει μόνο περιφρόνηση», είπε. 

Ο πατέρας της Καρολάιν συνέκρινε τον πιλότο με έναν παιδόφιλο σε συνέντευξή του στη Daily Mail

Ο πατέρας της Καρολάιν συνέκρινε τον πιλότο με έναν παιδόφιλο σε συνέντευξή του στη Daily Mail

Η συνήγορος του πιλότου, σύμφωνα με την Daily Mail, υποστηρίζει πως στην αρχική δίκη δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό και πως ο κατηγορούμενος αντέδρασε τόσο βίαια γιατί η Καρολάιν τον είχε απομακρύνει από την κόρη του και φοβόταν ότι θα τη χάσει. 

Ισχυρίζεται ακόμα πως επί 37 μέρες έπαιζε ένα θέατρο μπροστά σε όλους, υποστηρίζοντας ότι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι τους και σκότωσαν την Καρολάιν, γιατί φοβόταν ότι η Λυδία θα μείνει ολομόναχη, χωρίς να έχει κάποιον να τη φροντίζει. 

Πατέρας Καρολάιν: «Η μητέρα του πιλότου θεωρεί ότι είναι αθώος»

Ο 34χρονος καταδικάστηκε επίσης σε 11 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία του σκύλου της Καρολάιν.

Ο 34χρονος πιλότος ζήτησε χθες αναβολή της δίκης, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε από το δικαστήριο

Ο 34χρονος πιλότος ζήτησε χθες αναβολή της δίκης, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε από το δικαστήριο

Χθες, η συνήγορός του ζήτησε αναβολή της δίκης για να μπορέσει να ενημερωθεί για τη δικογραφία, ωστόσο το δικαστήριο αποφάσισε να διακόψει. 

«Ο δολοφόνος προσπάθησε να πάρει αναβολή μέχρι το 2024, όμως ο δικηγόρος μας έκανε ένσταση και τελικά η δίκη θα γίνει τον επόμενη μήνα», είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς. 

Πατέρας Καρολάιν: «Αυτός είναι ο λόγος που ο Μπάμπης σκότωσε την κόρη μου»

Τον περασμένο μήνα, ο πιλότος φέρεται να έστειλε επιστολή στον Ντέιβιντ Κράουτς, στην οποία ομολογούσε ότι σκότωσε την Καρολάιν γιατί της είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε εμπλακεί σε εμπόριο ναρκωτικών κι εκείνη τον απείλησε ότι θα τον αφήσει. 

Ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε πως αν μειωθεί η ποινή του πιλότου, αυτό θα είναι μια θλιβερή εξέλιξη για τις γυναίκες

Ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε πως αν μειωθεί η ποινή του πιλότου, αυτό θα είναι μια θλιβερή εξέλιξη για τις γυναίκες

Η μικρή Λυδία μένει μαζί με τη γιαγιά της και την αδελφή της μητέρας της στις Φιλιππίνες, όπου μεγαλώνει με τα ξαδέλφια της. 

Γλυκά Νερά: «Σκότωσε την Καρολάιν γιατί ήξερε για το εμπόριο ναρκωτικών»

Σε ερώτηση για το τι θα πει στη Λυδία για τους γονείς της, ο πατέρας της Καρολάιν απάντησε:

«Θα της πω “αυτός είναι ο πατέρας σου. Παρεμπιπτόντως σκότωσε τη μητέρα σου και γι’ αυτό δεν τον βλέπεις. Μπορεί να είναι γοητευτικός, αλλά δεν είναι τίποτε άλλο από μια θρασύδειλη νυφίτσα. Η μαμά σου ήταν μια επαγγελματίας kick boxer κι εκείνος περίμενε να κοιμηθεί πριν τη σκοτώσει. Δεν είναι ο άνδρας για τον οποίο ένα κοριτσάκι θα ήταν περήφανο να τον λέει πατέρα».

Γλυκά Νερά: «Θρασύδειλη νυφίτσα ο πιλότος. Δε θα δει ποτέ τη μικρή Λυδία»

Αναφερόμενος μάλιστα στην κόρη του είπε συγκινημένος:

«Δεν είχε καμία σχέση με τη μητέρα της, η οποία έβγαινε βόλτα στο χωριό μαζί μου και όταν συναντούσε συμμαθητές της θα κοιτούσε τον ψηλό άνδρα δίπλα της και θα έλεγε στους φίλους της “αυτός είναι ο μπαμπάς μου”. Αυτό πάντα με έκανε να αισθάνομαι πολύ περήφανος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top