Ηλιούπολη: Εκτός φυλακής ο αστυνομικός που κρίθηκε ένοχος για μαστροπεία

Του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου

Επεισόδια και χημικά στα δικαστήρια για την υπόθεση της Ηλιούπολης / Ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Κάθειρξη πέντε ετών και έξι μηνών επιβλήθηκε στον αστυνομικό για την υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη. Ωστόσο, δικαστές και ένορκοι αναγνώρισαν στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, ενώ του χορήγησαν ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, με αποτέλεσμα την αποφυλάκισή του.

Η ποινή που του επιβλήθηκε έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης, με περιοριστικό όρο την παρουσία του κάθε 15 μέρες σε αστυνομικό τμήμα.

Νωρίτερα πανδαιμόνιο επικράτησε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, στη δίκη του αστυνομικού σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη.

Aπειλές στη 19χρονη που κατήγγειλε τον «αστυνομικό της Ηλιούπολης» 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο αστυνομικός κι ακόμη ένας κατηγορούμενος κρίθηκαν ένοχοι για εμπορία ανθρώπων και μαστροπεία.

Τα επεισόδια ξέσπασαν από αλληλέγγυους όταν άκουσαν την αθωωτική απόφαση για ένα δεύτερο φερόμενο θύμα που είχε καταγγείλει τον αστυνομικό.

Τότε οι αλληλέγγυοι «εξερράγησαν» και ξέσπασαν επεισόδια. Χρειάστηκε μάλιστα να παρέμβει μια διμοιρία των ΜΑΤ.

Ηλιούπολη: Οργανωμένο κύκλωμα trafficking βλέπουν οι δικηγόροι της 19χρονης

 

Σημειώνεται ότι η 19χρονη κοπέλα είχε καταγγείλει τον αστυνομικό ότι την ξυλοκοπούσε και την εξέδιδε σε διάφορα ξενοδοχεία αφού πρώτα την είχε «διαφημίσει» μέσω γνωστής ιστοσελίδας ερωτικών συντρόφων. Η περιγραφή της νεαρής για τα όσα περνούσε είχε συγκλονίσει αστυνομικούς και εισαγγελείς.

«Συνήθως πήγαινα σε τρία – τέσσερα ραντεβού, σχεδόν σε καθημερινή βάση ενώ ήταν λίγες οι μέρες που δεν είχα κανένα ραντεβού. Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στον Δ…αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματος με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχιζε να με απειλεί. Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο» κατήγγειλε μεταξύ άλλων η 19χρονη.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top