Φρίκη στο Ίλιον: Οκτώ 15χρονοι βίαζαν συμμαθητή τους και τραβούσαν βίντεο

Έναν μήνα κράτησε το μαρτύριό του - Συνελήφθησαν έξι παιδιά

Φρίκη στην Αθήνα από την υπόθεση βιασμού 15χρονου από συμμαθητές του - Βίντεο από STAR

Μια σοκαριστική υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας. 15χρονος φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού σε σπίτι στην Αθήνα, με έξι ανήλικα αγόρια, ηλικίας 15 ετών, να έχουν συλληφθεί ως εμπλεκόμενοι για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος συνομήλικου συμμαθητή τους.

Κολωνός: «Κάποιοι βίασαν τη 12χρονη και είναι έξω, ενώ ο άνδρας μου... »

Σημειώνεται ότι η υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών προχώρησε στη σύλληψη των έξι παιδιών, ηλικίας 15 ετών έως 16 ετών, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. Οι μαθητές Α' Λυκείου φέρεται να βιάζαν το συμμαθήτη τους τουλάχιστον για ένα μήνα, καθώς διέπραξαν τις πράξεις τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022.

Τραβούσαν βίντεο

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι οι 15χρονοι τραβούσαν βίντεο με το βιασμό και έπειτα διακινούσαν το παράνομο υλικό, έχοντας ως στόχο τη διαπόμπευση του συμμαθητή τους. 

Κολωνός: Ποιοι και γιατί έβαζαν ποσά στο λογαριασμό της μητέρας

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος τους - κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, ενώ δικογραφία έχει σχηματιστεί επίσης σε βάρος ακόμα δύο ανηλίκων, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί. 

Κολωνός: Εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση της 12χρονης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος δεν κατήγγειλε μόνος του το μαρτύριο που βίωνε στα χέρια των συμμαθητών του, αλλά το αποκάλυψε σ' ένα φίλο του, ο οποίος με τη σειρά του το εξομολογήθηκε στους γονείς του κι έτσι έγινε η καταγγελία. 

Κόρινθος: Οι ανήλικοι είχαν παρενοχλήσει σεξουαλικά κι άλλη μαθήτρια

Υπογραμμίζεται ότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Ληστεία Κολοκοτρώνη: Οι ομοιότητες με τους «Ροζ Πάνθηρες» και τα 23 Rolex

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπολοίπων συνεχίζονται, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνελήφθησαν πρωινές ώρες προχθές, Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, έξι (6) ανήλικοι για υπόθεση βιασμού ανηλίκου.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top