Κολωνός: Ποιοι και γιατί έβαζαν ποσά στο λογαριασμό της μητέρας

Τι είπε η δικηγόρος της μητέρας στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Κολωνός: Ερευνάται άντρας που έβαλε μικροποσό στον λογαριασμό της μητέρας

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Ερευνώνται νέα πρόσωπα που φέρεται να είχαν καταθέσει ποσά στους λογαριασμούς της μητέρας.

Η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής έχει ολοκληρωθεί ο τραπεζικός έλεγχος στους λογαριασμούς της μητέρας και υπάρχουν εννέα εμβάσματα από τέσσερις άντρες. Οι δύο έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά από τη σύλληψή τους και οι άλλοι δύο ελέγχονται από τις αρχές.

Σχετικά με κάποια ποσά που προέρχονται από έναν συγκεκριμένο άντρα το 2020, πριν από την εμπλοκή του 53χρονου στην υπόθεση η κ. Ταραχοπούλου είπε πως ο άντρας αυτός επικοινώνησε χτες μαζί της καθώς έμαθε πως εμπλέκεται το όνομά του στη δικογραφία από συνάδελφό τους δικηγόρο.

Κολωνός: «Κάποιοι βίασαν τη 12χρονη και είναι έξω, ενώ ο άνδρας μου... »

«Πανικοβλημένος ο άνθρωπος επικοινώνησε μαζί μας εχθές. Δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, είναι οικογενειακός φίλος του ζευγαριού εδώ και δέκα χρόνια και είχε κάνει μία εξυπηρέτηση βάζοντας ένα μικροποσό το 2020 στον λογαριασμό της μητέρας» εξήγησε η κ. Ταραχοπούλου σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστηρίζει ο άντρας.

«Δεν έχει συγγένεια με την οικογένεια. Είναι γνωστός τους, εδώ και δέκα χρόνια είναι γνωστός τους» είπε η δικηγόρος. Η κ. Ταραχοπούλου τόνισε ακόμα πως ο άντρας της είπε πως ίσως και πιο παλιά να έχει βάλει κάποιο ποσό σαν εξυπηρέτηση καθώς γνώριζε τα οικονομικά της οικογένειας. 

«Δεν υπάρχει καμία άλλη εμπλοκή του. Ούτε από τη δικογραφία, ούτε από το blindchat, ούτε από το παιδί» πρόσθεσε η κ. Ταραχοπούλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top