Κόρινθος: Οι ανήλικοι είχαν παρενοχλήσει σεξουαλικά κι άλλη μαθήτρια

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 14χρονη

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η ανήλικη η οποία έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια πέντε συμμαθητών της, οι οποίοι κατηγορούνται ότι αποπειράθηκαν να τη βιάσουν μέσα στο σχολείο τους στην Κόρινθο.

Το Star έφερε στο φως μαρτυρία δεύτερης ανήλικης, η οποία υποστηρίζει ότι ορισμένοι εκ των κατηγορουμένων είχαν αποπειραθεί να παρενοχλήσουν και την ίδια.

Κόρινθος: Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης -Το μήνυμα σε γονείς και παιδιά

«Ένας από αυτούς, ερχόταν να μου πιάσει τα οπίσθια κι απλά εγώ έφευγα και τον έβριζα και δεν ξανασχολήθηκα», είπε το κορίτσι.

Είναι φίλη της 14χρονης που βίωσε τον εφιάλτη στον προαύλιο χώρο του σχολείου στην Κόρινθο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Κόρινθος: Προφυλακίστηκαν δύο μαθητές για απόπειρα βιασμού 14χρονης

Όπως είπε δεν είναι η πρώτη φορά που ορισμένοι εκ των κατηγορουμένων επιχείρησαν να παρενοχλήσουν σεξουαλικά συμμαθήτριά τους.

«Είναι μια ομάδα, μια παρέα αγοριών που συμπεριφέρονται πολύ χυδαία στις κοπέλες», είπε. 

Κόρινθος: Στις φυλακές Βόλου οι δύο από τους ανήλικους κατηγορούμενους

Στις φυλακές ανηλίκων Βόλου αναμένεται να οδηγηθούν οι δύο από τους πέντε κατηγορούμενους για την απόπειρα ομαδικού βιασμού.

Κόρινθος: Ανήλικοι μαθητές επιχείρησαν να βιάσουν 14χρονη στο σχολείο

Όπως είπε συγγενής του ενός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα, ο μικρός είναι φοβισμένος, στεναχωριέται και δεν μιλάει καθόλου.

Κόρινθος: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 14χρονη

Η 14χρονη κοπέλα είναι σε άσχημη  ψυχολογική κατάσταση. Ειδικός βρίσκεται στο πλευρό της για να τη στηρίξει.

«Νομίζω ότι μετά το αρχικό σοκ μετά την τέλεση της πράξης, το μετατραυματικό στρες είναι ιδιαιτέρως ισχυρό. Έχει τη συνεχή στήριξη της οικογένειάς της, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, και θεωρώ ότι και με τη βοήθεια των ειδικών από τους οποίους ήδη λαμβάνει τη φροντίδα, θα είναι ένα παιδί το οποίο θα επανέλθει απόλυτα στο σχολικό και το κοινωνικό περιβάλλον», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 14χρονης, Ανδρέας Βαγγόπουλος. 

Το γεγονός ότι η απόπειρα του ομαδικού βιασμού έγινε στον προαύλιο χώρο σχολείου προκαλεί ερωτήματα.

Όπως είπε ο κ. Βαγγόπουλος, η απόπειρα ομαδικού βιασμού είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία και ιδιαίτερα λόγω και των ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών της, λόγο και του χώρου που έλαβε αυτή χώρα. 

«Αυτό αναδεικνύει και σοβαρές παθογένειες που υπάρχουν και στην εκπαίδευση και στα σχολεία, αλλά και την ευθύνη που υπάρχει σε κάθε περίπτωση», υποστήριξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top