Κόρινθος: Προφυλακίστηκαν δύο μαθητές για απόπειρα βιασμού 14χρονης

Το μήνυμα της μητέρας του κοριτσιού μετά την επίθεση

Μήνυμα προς γονείς και παιδιά θέλησε να δώσει η μητέρα της 14χρονης που δέχθηκε επίθεση από πέντε συμμαθητές της. Συγκεκριμένα επιχείρησαν να τη βιάσουν μέσα στο σχολείο τους στην Κόρινθο. Δύο από τα πέντε παιδιά προφυλακίστηκαν. 

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν ένας ο 16χρονος Ρομά και ένας 15χρονος Έλληνας που συνελήφθησαν για την απόπειρα βιασμού εις βάρος συμμαθήτριάς τους. Την ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και τη θώπευσαν στο στήθος και τα γεννητικά όργανα. Οι υπόλοιποι τρεις, ηλικίας από 13 έως 15 ετών, που ήταν μαζί τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζονται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκεται να αλλάξουν σχολείο. 

Κόρινθος: Ανήλικοι μαθητές επιχείρησαν να βιάσουν 14χρονη στο σχολείο

Κόρινθος: Η 14χρονη είπε τα πάντα στη μητέρα της 

Ο ένας από τους δράστες, έδωσε εντολή στον 16χρονο να βάλει τα χέρια του μέσα από τη φόρμα της μαθήτριας στα γεννητικά της όργανα, την ώρα που οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να της κατεβάσουν το αθλητικό παντελόνι της.

Το κορίτσι κατάφερε να τους ξεφύγει και να απομακρυνθεί. Είπε τα πάντα στη μητέρα της και στη συνέχεια εκείνη έκανε καταγγελία στην αστυνομία. 

«Η κόρη μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Παιδιά από το σχολείο της, της προξένησαν αυτό το κακό μέσα στο ίδιο το σχολείο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα παιδιά πρέπει να μάθουν να μιλάνε στους γονείς τους και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να τους αγγίζει αλλά και οι γονείς να είναι δίπλα στα παιδιά τους ώστε να τα βοηθούν», είπε η μητέρα της ανήλικης.

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν μετά την καταγγελία της μητέρας της 14χρονης, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους οι οποίοι διώκονται για παραμέληση εποπτείας.

Την ίδια ώρα το κοριτσάκι είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, οι ειδικοί ψυχολόγοι συνέστησαν στους γονείς να απουσιάσει για μερικές ημέρες από το σχολείο προκειμένου να συνέλθει από το σοκ που υπέστη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top