Κιβωτός: To θρίλερ της μετακόμισης του πατέρα Αντώνιου

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου οι δικηγόροι του

Τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καθώς όπως καταγγέλλουν έχει εκδιωχθεί παράνομα από το σπίτι του ενώ παραβιάζεται και το τεκμήριο αθωότητας, αναμένεται να επισκεφτούν αύριο οι δικηγόροι του πατέρα Αντώνιου.

Από το βράδυ της Παρασκευής οι τρεις δικηγόροι του πατέρα Αντώνιου βρίσκονται σε επικοινωνία με τις εισαγγελικές αρχές ώστε να βρεθεί λύση και να μπορέσει ο ιερέας ή κάποιος από το περιβάλλον του να πάρουν τα πράγματα της οικογένειας, όπως ρούχα και προσωπικά τους είδη.

Κιβωτός: Στην αντεπίθεση ο πατήρ Αντώνιος – Καταθέτει μήνυση στο νέο ΔΣ

Αν και έχει βρεθεί σπίτι για τoν πατέρα Αντώνιο και την οικογένεια του, εντούτοις κανείς δεν γνωρίζει αν θα γίνει τη Δευτέρα η μετακόμιση από τη δομή στον Κολωνό.

Κιβωτός του Κόσμου: Καταιγιστικές οι εξελίξεις μετά την έρευνα 

«Έχουν δηλώσει αμφότεροι ότι είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης και δεν έχουν τελέσει καμία από τις πράξεις, για τις οποίες κατηγορούνται», δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα Αντώνιου, Γιάννης Κώτσος.

Ανέβασαν βίντεο με παιδίατρο να εξετάζει το παιδί του πατέρα Αντώνιου στο αυτοκίνητο

Οι διαχειριστές της σελίδας της Κιβωτού του Κόσμου στο facebook άλλαξαν το όνομα  της σελίδας σε «Υποστηρικτές της Κιβωτού» και ανέβασαν ένα βίντεο.

Αποκλειστικό: Η αλήθεια για τη δωρεά του Κώστα Λούλη στην Κιβωτό του Κόσμου

Είναι από το βράδυ της Παρασκευής και οι διαχειριστές επισημαίνουν ότι αφού, αλλάχθηκαν οι κλειδαριές στο σπίτι του πατέρα Αντώνιου, παιδίατρος εξέτασε το άρρωστο παιδί τους στο… αυτοκίνητο.

Το «κουτί» της Κιβωτού: Ψάχνουν πού πήγαν τα λεφτά από κηδείες επωνύμων  

Η απάντηση στην επίθεση του πατέρα Αντώνιου μέσω των δικηγόρων του

«Θα τα πούμε όλα όταν κληθούμε από τις δικαστικές αρχές», δηλώνουν ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, που επιτέθηκαν μέσω των δικηγόρων τους σε Εκκλησία, κυβέρνηση και το νέο Δ.Σ της Κιβωτού.

«Έχουν δηλώσει αμφότεροι ότι είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης και δεν έχουν τελέσει καμία από τις πράξεις, για τις οποίες κατηγορούνται», δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα Αντώνιου, Γιάννης Κώτσος / Intime

Πατέρας Αντώνιος: «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες»

«Η κυβέρνηση δεν είχε καμία εμπάθεια προς την συγκεκριμένη δομή. Από εκεί και πέρα οι εκφράσεις, οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί τόσο στο πρόσωπο της προέδρου του νέου Δ.Σ  της Κιβωτού, όσο και ως προς τον Μακαριότατο, είναι σχεδόν ασχολίαστο. Βέβαια ο καθένας αποφασίζει πως θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Από εκεί και πέρα αυτό που εμείς έχουμε ως μόνο γνώμονα - και αυτό μας ενδιαφέρει - το καλό των παιδιών και να προχωρήσουμε άμεσα στην διαδικασία της αναδοχής», είπε στο Star ο γ.γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Σταμάτης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top