Κιβωτός: Στην αντεπίθεση ο πατήρ Αντώνιος – Καταθέτει μήνυση στο νέο ΔΣ

Έντονες αντιδράσεις από κυβέρνηση και Εκκλησία

Ο πατήρ Αντώνιος καταγγέλλει ότι παράνομα τον κλείδωσαν έξω από το σπίτι του και κάνει λόγο για αβυσσαλέο μίσος / βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στην αντεπίθεση περνά ο πατέρας Αντώνιος, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση σε κυβέρνηση, Εκκλησία και το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο πατήρ Αντώνιος καταγγέλλει ότι παράνομα τον κλείδωσαν έξω από το σπίτι του και κάνει λόγο για αβυσσαλέο μίσος.

Κιβωτός του Κόσμου: Καταιγιστικές οι εξελίξεις μετά την έρευνα 

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο πατέρας Αντώνιος επιστρέφοντας την Παρασκευή το βράδυ στο σπίτι που έμενε, στη δομή στον Κολωνό, δεν μπορούσε να μπει γιατί είχαν αλλαχθεί ακόμη και οι κλειδαριές  και δεν μπορούν να πάρει αυτός και πρεσβυτέρα ούτε τα πράγματα τους.

Διανυκτέρευσαν μαζί με το παιδί τους, όπως ισχυρίζονται οι δικηγόροι τους, σε αυτοκίνητο.

Το «κουτί» της Κιβωτού: Ψάχνουν πού πήγαν τα λεφτά από κηδείες επωνύμων   

«Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της Κιβωτού, συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης, η οποία,  με ένα εγκάθετο ΔΣ με επικεφαλής μια εφοπλιστή, χωρίς καμία προειδοποίηση, παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου, ο οποίος επιστρέφοντας από ραντεβού δεν μπόρεσε να μπει καν στο γραφείο του», είπε ο δικηγόρος του πατέρα Αντωνίου, Θρασύβουλος Κονταξής.

Κιβωτός: Κινητικότητα στο σπίτι του πατέρα Αντώνιου στη Ραφήνα

«Βιώνουμε μία κατάσταση πλήρους κατάργησης του κράτους δικαίου, ευθείας παραβίασης του τεκμηρίου αθωότητας και παρατεταμένης κατάστασης ανθρωποφαγίας για έναν άνθρωπο που είναι και το έχει δηλώσει ευθύς εξαρχής αθώος» ανέφερε από την πλευρά του ο έτερος δικηγόρος του πατρός Αντωνίου, Γιάννης Κώτσος.

Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα διανυκτέρευσαν μαζί με το παιδί τους, όπως ισχυρίζονται οι δικηγόροι τους, σε αυτοκίνητο / Eurokinissi - Τατιάνα Μπόλαρη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας οι δύο δικηγόροι θα πάνε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο για να καταθέσουν και μήνυση στο νέο Δ.Σ. της δομής της Κιβωτού του Κόσμου για παραβίαση οικιακής ειρήνης και παραβίαση καθήκοντος.

Πατέρας Αντώνιος: «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες»

Θολό παραμένει πάντως το πού δήλωνε κατοικία ο πατέρας Αντώνιος. Κατά το δικηγόρο του είναι το δυάρι στη δομή στον Κολωνό. Σύμφωνα, όμως, με ένα συμβόλαιο, στο οποίο του γίνεται δωρεά ενός οικοπέδου στον Κόκκινο Μύλο το 2016, δηλώνει ως τόπο κατοικίας  τη Ραφήνα.

Έντονες αντιδράσεις από κυβέρνηση και εκκλησία

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε κυβέρνηση και εκκλησία η επίθεση του πατέρα Αντώνιου.

Κύκλοι της Αρχιεπισκοπής κάνουν λόγο για άνευ προηγουμένου επίθεση, που έχει προκαλέσει την οργή ακόμη και προσωπικά του Ιερώνυμου.

Θολό παραμένει πάντως το πού δήλωνε κατοικία ο πατέρας Αντώνιος

Θολό παραμένει πάντως το πού δήλωνε κατοικία ο πατέρας Αντώνιος / Eurokinissi - Τατιάνα Μπόλαρη

Κυβερνητικά στελέχη, εξάλλου, τονίζουν πως θα απαντήσουν μέσω των δικαστηρίων, όταν ολοκληρωθούν οι έλεγχοι, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για 4 κακουργήματα οικονομικής φύσεως.

Παράλληλοι, κύκλοι από την υφυπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, κάνουν λόγο για παραλήρημα.

Μιχαηλίδου: Πιθανόν να έχουμε καταγγελίες και για άλλες δομές

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα το ΔΣ της Κιβωτού θα λάβει την απόφαση για να αδειάσει το διαμέρισμα που διέμεναν ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα και να μεταφερθούν, όσα μαζευτούν, σε μία αποθήκη.

Ο πατήρ Αντώνιος, πάντως, έχει ήδη νοικιάσει με την πρεσβυτέρα και το τέκνο τους ένα διαμέρισμα, κάπου στην Αττική.

Οι επόμενες κινήσεις του πατέρα Αντωνίου

Η γραμμή που ακολουθεί αυτή τη στιγμή ο πατέρας Αντώνιος είναι μία: καμία δημόσια εμφάνιση.

Θα περιμένει να ολοκληρωθεί η έρευνα και μετά θα τοποθετηθεί. Ό,τι έχει να πει, θα μεταφέρεται μέσω των δικηγόρων του, όπως έγινε σήμερα για πρώτη φορά.

Ο πατέρας Αντώνιος θα παραμείνει εντός Αττικής και θα είναι στη διάθεση των αρχών. Στο πλευρό του βρίσκονται, εκτός από την πρεσβυτέρα και τους δικηγόρους του, οι στενοί του συνεργάτες.

Συζητούσαν μέχρι στιγμής στον Κολωνό, όπου έμενε όλον αυτόν τον καιρό, τώρα θα γίνονται συσκέψεις στο νέο σπίτι του ιερέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, αυτή τη στιγμή οι δικηγόροι του έχουν συλλέξει στοιχεία για να αντικρούσουν τις καταγγελίες που γίνονται στις δικαστικές και αστυνομικές αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top