Κιβωτός του Κόσμου: Καταιγιστικές οι εξελίξεις μετά την έρευνα 

Στην αντεπίθεση ο πατέρας Αντώνιος μέσω των δικηγόρων του  

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κιβωτό του Κόσμου και αντεπίθεση του Πατέρα Αντώνιου (Video Star) 

Καταιγιστικές είναι η εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. «Πέταξαν στο δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου. Είναι χωρίς σπίτι», ξέσπασε σήμερα ο δικηγόρος του.  Χθες δόθηκε εντολή στην οικονομική αστυνομία για έρευνα σε βάρος του και σε βάρος άλλων δέκα προσώπων. 

Το «κουτί» της Κιβωτού: Ψάχνουν πού πήγαν τα λεφτά από κηδείες επωνύμων   

Όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο μεσημβρινό δελτίο του Star για τις νέες εξελίξεις, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι,  για πρώτη φορά οι δύο εκ των τριών δικηγόρων του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας πήγαν στη δομή στον Κολωνό καταγγέλλοντας ότι παράνομα κλείδωσαν το σπίτι της οικογένειας του ιερέα που βρίσκεται μέσα στη δομή. Όπως υποστήριξαν,  δεν μπορούν να πάρουν ούτε τα πράγματά τους.

Αναστάτωση στην Κιβωτό του Κόσμου

Αναστάτωση στην Κιβωτό του Κόσμου 

Ο κ Κονταξής, δικηγόρος του πατέρα Αντώνιου, βρίσκεται σε επικοινωνία με τις εισαγγελικές αρχές προκειμένου να βρεθεί μια λύση, ενώ υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εισαγγελική εντολή που να ορίζει για τον ιερέα να φύγει από το χώρο. Επιτέθηκε μάλιστα σε Κυβέρνηση και Εκκλησία, κάνοντας λόγο για «αβυσσαλέο μίσος».

Οι δηλώσεις των δικηγόρων του Πατέρα Αντώνιου

Οι δηλώσεις των δικηγόρων του Πατέρα Αντώνιου 

Πατέρας Αντώνιος: «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες»

 

Προανήγγειλε επιπλέον ότι τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρο Ντογιάκο, ενώ διευκρίνισε ότι τόσο ο πατέρας Αντώνιος όσο και η πρεσβυτέρα είναι στη διάθεση των αρχών,  ενώ δεν έχουν κληθεί μέχρι στιγμής να δώσουν κάποια κατάθεση 

Κιβωτός: Εμφανίστηκε η πρεσβυτέρα - «Ρε, άντε φύγετε από εδώ...»

Όλα αυτά  συμβαίνουν υπό τη σκιά της εισαγγελικής παραγγελίας να διερευνηθεί για 11 φυσικά πρόσωπα του Οργανισμού αν έχουν διαπραχθεί τα κακουργήματα της απιστίας, υπεξαίρεσης,  φοροδιαφυγής και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα ερευνηθούν είναι  ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top