Κιβωτός: Εμφανίστηκε η πρεσβυτέρα - «Ρε, άντε φύγετε από εδώ...»

Εκνευρισμένη από την παρουσία δημοσιογράφων που την περίμεναν

«ΚΙβωτός του Κόσμου»: Η έξοδος της πρεσβυτέρας από την Κιβωτό του Κόσμου στη δομή του Κολωνού / Βίντεο από μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star

Εκνευρισμένη εμφανίστηκε η σύζυγος του πατέρα Αντωνίου στη δομή του Κολωνού. Η πρεσβυτέρα φώναζε προς τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από την Κιβωτό του Κόσμου «Ρε, άντε φύγετε από εδώ».

Κιβωτός: Έρευνα για 4 κακουργήματα για τον πατέρα Αντώνιο και άλλους 10

Η σύζυγος του πατέρα Αντωνίου έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά από πολλές ημέρες έξω από την Κιβωτό του Κόσμου στον Κολωνό και, βλέποντας τις κάμερες, άρχισε να χτυπάει με εκνευρισμό το πόδι της στην άσφαλτο και το τζάμι του αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας βοηθός της και οποίος ήταν εκεί για να τη συνοδεύσει και να φύγουν.

Κιβωτός: Εμφανίστηκε η πρεσβυτέρα

 Η Σταματία Γεωργαντή βγήκε σαν κυνηγημένη από την πλαϊνή πόρτα της Κιβωτού του Κόσμου σε μια προσπάθεια να αποφύγει τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους. Δεν τα κατάφερε, όμως, καθώς βρέθηκε μπροστά στις κάμερες. Τότε άρχισε να χτυπάει εκνευρισμένη το πόδι της στην άσφαλτο αλλά και το τζάμι του αυτοκινήτου που την περίμενε.

Άφαντος ο πατήρ Αντώνιος - Πρέπει να εγκαταλείψει την Κιβωτό

Τελικά, μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε από την Κιβωτό του Κόσμου μέσα σε κλίμα πανικού, ενώ ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα για να αποχωρήσουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν από το σημείο.

 Σαν κυνηγημένη και με μεγάλη ταχύτητα έφυγε με ΙΧ που την περίμενε η πρεσβυτέρα - «Μη μας πατήσετε...» της έλεγαν οι δημοσιογράφοι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Ευσταθίου στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star, η πρεσβυτέρα με τον πατέρα Αντώνιο έμεναν στον τελευταίο όροφο της δομής του Κολωνού.

Κιβωτός: Εμφανίστηκε η πρεσβυτέρα

Στον τελευταίο όροφο της δομής του Κολωνού έμεναν ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Τα αυτοκίνητά τους ήταν όλο αυτό το διάστημα σταυθευμένα έξω από τη δομή.

Κιβωτός του Κόσμου: «Φίλος του 19χρονου μου μίλησε για την κακοποίηση»

Κιβωτός: Έρευνα για 4 κακουργήματα για τον πατέρα Αντώνιο και άλλους 10

Την ίδια στιγμή, ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα και άλλα εννέα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην οικονομική διαχείριση της Κιβωτού, καθώς η οικονομική αστυνομία διέταξε έρευνα για τέσσερα κακουργήματα.

Ειδικότερα, γενικευμένο, πλήρη και σε βάθος έλεγχο στα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου», του πατέρα Αντώνιου και της συζύγου του, αλλά και άλλων εννέα προσώπων παρήγγειλε στην οικονομική αστυνομία ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ιωάννης Σέβης.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top