Άφαντος ο πατήρ Αντώνιος - Πρέπει να εγκαταλείψει την Κιβωτό

Συγκέντρωση συμπαράστασης στον Κολωνό

Απαγορεύεται να πλησιάζει τις δομές της Κιβωτού ο πατέρας Αντώνιος / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Κανένα σημάδι δεν έχει δώσει ο πατήρ Αντώνιος μετά την εισαγγελική εντολή να παραμείνει μακριά από τις δομές της Κιβωτού, ενώ υποστηρικτές του καλούν σε συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τη δομή στον Κολωνό.  

Κιβωτός του Κόσμου: Απαγόρευση στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές

Άφαντος παραμένει ο πατέρας Αντώνιος μετά την εντολή εισαγγελέα να μην πλησιάζει τις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» για λόγους προστασίας των ανηλίκων. 

Κιβωτός του Κόσμου: Τα αμύθητα ποσά, τα κοσμήματα και οι χρυσές λίρες

Η συγκεκριμένη εντολή έδινε προθεσμία 24 ωρών στον πατέρα Αντώνιο να εγκαταλείψει  την Κιβωτό, όμως εκείνος δεν έχει εμφανιστεί ακόμα.

πατήρ Αντώνιος

Ο πατήρ Αντώνιος απαγορεύεται να πλησιάζει τις δομές της Κιβωτού κατόπιν εισαγγελικής εντολής 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έφυγε από τη δομή του Κολωνού το πρωί της Πέμπτης προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι η εισαγγελική απόφαση προβλέπει την απομάκρυνση του επικεφαλής της Κιβωτού και τριών ακόμα προσώπων από τις δομές για τις επόμενες 90 ημέρες και αποσκοπεί στο να παραμείνουν μακριά από τα ανήλικα παιδιά που φιλοξενούνται.

Κολωνός: Κάλεσμα για συγκέντρωση υπέρ του πατέρα Αντώνιου στον Κολωνό

Συγκέντρωση υπέρ του πατέρα Αντώνιου προγραμματίζουν οι υποστηρικτές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Ant1, σε σελίδα στο Facebook καλεί τον κόσμο που υποστηρίζει τον επικεφαλής της Κιβωτού να παραστεί σήμερα στις 18:00 έξω από τη δομή του Κολωνού, ώστε κρατώντας ένα αναμμένο κερί να διαμαρτυρηθούν για όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τον πατέρα Αντώνιο.

πατήρ Αντώνιος Κιβωτός

Φωτογραφία αρχείου Intime

Κιβωτός του Κόσμου: Η συμπληρωματική κατάθεση του 19χρονου

Την ίδια ώρα, το Τμήμα Ανηλίκων συνεχίζει τις έρευνες για τις καταγγελίες ασέλγειας και κακοποίησης σε βάρος παιδιών των δομών της Κιβωτού.

Χθες, ο 19χρονος που έχει καταγγείλει ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση ενόσω ήταν φιλοξενούμενος σε δομή του ΜΚΟ έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στις Εισαγγελείς Ανηλίκων που ερευνούν την υπόθεση της Κιβωτού.

Ο 19χρονος σήμερα καταγγέλων είναι ο πρώτος πρώην φιλοξενούμενος στην Κιβωτό που έχει καταγγείλει ηγετικό στέλεχος του ΜΚΟ για σεξουαλική κακοποίηση που, όπως αναφέρει, έχει υποστεί πριν ενηλικιωθεί.

Κατάθεση στις δύο εισαγγελείς ανηλίκων έδωσε και ακόμη ένας πρώην φιλοξενούμενος σε δομή της Κιβωτού ο οποίος κατοικεί πλέον στην Ολλανδία. Ο μάρτυρας φέρεται να ισχυρίζεται ότι είχε υποστεί κακοποίηση όσο διέμενε σε εγκαταστάσεις του ΜΚΟ.

Παράλληλα, κατάθεση υπό άκρα μυστικότητα έδωσε ακόμα ένα ανήλικο παιδί το οποίο φέρεται να έπεσε και αυτό θύμα κακοποίησης από το ανώτατο στέλεχος της Κιβωτού που καταγγέλλει και ο 19χρονος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top