Κιβωτός του Κόσμου: Τα αμύθητα ποσά, τα κοσμήματα και οι χρυσές λίρες

Στο μικροσκόπιο των αρχών τα οικονομικά πατέρα Αντώνιου και πρεσβυτέρας

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Νέα στοιχεία για τα οικονομικά και τα ακίνητα της Κιβωτού φέρνει στο φως απόψε το Star. Εντοπίστηκαν κοσμήματα ανυπολόγιστης αξίας ακόμα και χρυσές λίρες Αγγλίας από δωρεές ενώ οι λογαριασμοί του Οργανισμού σε  δύο μόνο τράπεζες πλησιάζουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη, κοσμήματα μεγάλης αξίας  καθώς και 270 χρυσές λίρες Αγγλίας εντοπίστηκαν από τις αρχές σε καλά κρυμμένα σημεία μέσα στο διαμέρισμα του Πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας που βρίσκεται στη δομή του Κολωνού.

Τα κοσμήματα αυτά φέρεται να είναι από δωρεές πολιτών προς την Κιβωτό. Επίσης, εντοπίσθηκαν μετρητά σε διάφορα χαρτονομίσματα, η αξία των οποίων φτάνει τις 345.000 ευρώ.

Αποκλειστικό: Η αλήθεια για τη δωρεά του Κώστα Λούλη στην Κιβωτό του Κόσμου

Πήγες μας αναφέρουν ότι υπήρχαν τρεις λογαριασμοί του ζευγαριού. Δυο κοινοί μέσα στους οποίους βρέθηκαν περίπου 190.000 ευρώ και ένας του πατέρα Αντωνίου με 90.000 ευρώ.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες οι τραπεζικοί λογαριασμοί που αφορούν την Κιβωτό φτάνουν συνολικά τα 15.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα  ήταν συνεργάσιμοι  κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι στον Κολωνό.

Κάθισαν σε μία γωνία και φέρονται όπως αποκαλύπτει ο Παναγιώτης Μπούσιος να είπαν στους αστυνομικούς όταν βρήκαν τα λεφτά «Δε θα φεύγαμε, δεν είχαμε σκοπό να εξαφανιστούμε».

Κιβωτός Του Κόσμου:19χρονη κατέθεσε στις Εισαγγελείς για την κακοποίηση της

Τι βρέθηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Κιβωτού και του πατέρα Αντώνιου

Η Κιβωτός διατηρεί λογαριασμούς σε τέσσερις τράπεζες. Στη μία από αυτές έχει 3,5 εκατομμύρια ευρώ και σε μία άλλη 5.919.673 σε δύο λογαριασμούς.

Ο πατέρας Αντώνιος διατηρεί δυο προσωπικούς λογαριασμούς σε μια συγκεκριμένη τράπεζα με συνδικαιούχο όχι την πρεσβυτέρα αλλά μία άλλη γυναίκα. Οι δύο λογαριασμοί  έχουν υπόλοιπο 244 ευρώ.

Μία άλλη γυναίκα  στον Βύρωνα θέλοντας να βοηθήσει το έργο της Κιβωτού αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη δωρεά, δύο καταστήματα και τέσσερα διαμερίσματα συνολικής αντικειμενικής αξίας, 232.000 ευρώ.

Κιβωτός του Κόσμου: Μπαράζ απολύσεων στενών συνεργατών του πατέρα Αντώνιου

«Εγώ δεν είδα να χρησιμοποιούνται όπως εγώ ήθελα. Είτε για να μπουν παιδιά, είτε για να μπουν μονογονεϊκές οικογένειες δαρμένες γυναίκες αλλά δεν έγινε τίποτα τέτοιο» είπε η γυναίκα.

Στο μικροσκόπιο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος έχουν μπει τα  Πόθεν Έσχες της Πρεσβυτέρας.

Από αυτές τις δηλώσεις η αρχή θα χαρτογραφήσει ακίνητα, τραπεζικούς λογαριασμούς και άλλα περιουσιακά στοιχεία της ίδιας, του συζύγου της και στενών συγγενικών τους προσώπων.

Καμπανάκι χτύπησε μία θυρίδα σε Τράπεζα στη Χίο που φέρεται να ανήκει στην 87χρονη μητέρα του ιερέα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top