Κιβωτός του Κόσμου: Μπαράζ απολύσεων στενών συνεργατών του πατέρα Αντώνιου

Σε κρύπτη στον Κολωνό εντοπίστηκαν περίπου 350.000 ευρώ και λίρες

Μπαράζ απολύσεων στην Κιβωτό του Κόσμου - Βίντεο από Mega

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου καθώς η νέα διοίκηση του ιδρύματος απέλυσε τρεις από τους πιο στενούς συνεργάτες του πατέρα Αντώνιου.

Σύμφωνα με το Mega απολύθηκε ο 35χρονος «παιδαγωγός» με βάση την Πωγωνιανή, ο οποίος έχει καταγγελθεί σε πολλές περιπτώσεις για βίαιες και κακοποιητικές συμπεριφορές. Σήμερα το μεσημέρι του ανακοινώθηκε η απόλυσή του.

Κιβωτός: Η πρεσβυτέρα πήρε 500.000 ευρώ από θυρίδα - Πώς το δικαιολόγησε

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με το Mega, απολύθηκε και η σύζυγος του 35χρονου η οποία εργαζόταν ως κοινωνική λειτουργός στη δομή αλλά κατείχε και θέση στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Κιβωτού.

Όσον αφορά την τρίτη απόλυση, πρόκειται για τον 35χρονο Ιρακινό ο οποίος εκτελούσε χρέη γενικού διευθυντή της δομής στον Κολωνό.

Παράλληλα αμύθητα ποσά εντόπισε η οικονομική αστυνομία στις έρευνές της καθώς κατά τη διάρκεια «εφόδου» στο ακίνητο στον Κολωνό εντοπίστηκαν 347.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα καθώς και άγνωστος αριθμός λιρών. Στους προσωπικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας έχουν εντοπιστεί μέχρι τώρα 300.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top