Κιβωτός του Κόσμου: «Φίλος του 19χρονου μου μίλησε για την κακοποίηση»

Τι αποκάλυψε πρώην υπάλληλος δομής της Κιβωτού

Αποκαλυπτικά τα όσα είπε πρώην υπάλληλος της Κιβωτού - Βίντεο από Mega

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις για την Κιβωτό του Κόσμου. Πρώην υπάλληλος δομής αποκαλύπτει τα όσα έζησε καθώς και τι της εκμυστηρεύτηκε ο φίλος του 19χρονου.

Σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews στο Mega η γυναίκα επικοινώνησε με δικηγόρο όταν την πλησίασε ο φίλος του 19χρονου ώστε να τον συμβουλευτεί.

Πατήρ Αντώνιος: Τι του τραγουδούσαν για τα γενέθλιά του - Η «βροχή» κομφετί

«Ήμουν ήδη απομακρυσμένη από τη δομή της Καλαμάτας όταν με πλησίασε φίλος του 19χρονου, ο οποίος δεν ήταν πλέον στη δομή καθώς ενηλικιώθηκε και μου μίλησε για την κακοποίηση. Αυτό έγινε, πριν από έναν χρόνο και δύο μήνες, πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Γνώριζε πως είχα πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά για αυτό με εμπιστεύτηκε. Στη συνέχεια μαζί με δύο ακόμη παιδαγωγούς που εργάζονταν στη δομή αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε δικηγόρο για να τον συμβουλευτούμε. Παίρναμε συμβουλές γιατί όλη η διαδικασία ήθελε χρόνο, μεθοδικότητα και μεγάλη προσοχή.»

«Λίγο αργότερα ο ένας παιδαγωγός από εμάς απομακρύνθηκε εκδικητικά από την ίδια τη δομή, ενώ ο άλλος παραιτήθηκε. Κατά τους διοργανωτές η απομάκρυνση από δομή σε δομή των παιδιών ήταν στο πλαίσιο του σωφρονισμού τους. Απομακρυνόντουσαν χωρίς καμία ενημέρωση σε κανέναν. Εν μία νυκτί μας λέγαν φεύγει ο Χ και πάει εκεί. Είχαμε παρατηρήσει κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν. Η «εργασιοθεραπεία» δεν ήταν ποτέ εργασιοθεραπεία. Οι συνέπειες εκτός ομάδας υπήρχαν» είπε μεταξύ άλλων η πρώην υπάλληλος της δομής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top