Πατήρ Αντώνιος: Το τραγούδι για τα γενέθλιά του και η «βροχή» κομφετί

Η γιορτή που είχαν ετοιμάσει παιδιά στη δομή Κολωνού

«Κιβωτός»: Bίντεο από το τραγούδι των παιδιών στον πατέρα Αντώνιο και την υποδοχή με κομφετί στη δομή του Κολωνού / Alpha

Βίντεο από τα τελευταία γενέθλια του πατέρα Αντώνιου στη δομή του Κολωνού αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου προετοίμασαν ολόκληρη γιορτή, υποδεχόμενα τον «πατέρα τους» με κομφετί, ανθοδέσμες και ένα τραγούδι προσαρμοσμένο ειδικά σε εκείνον και την πρεσβυτέρα.

Κιβωτός του Κόσμου: Απαγόρευση στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές

Το βίντεο, που προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha και είναι από τα τελευταία γενέθλια του πατέρα Αντώνιου στη δομή του Κολωνού, πριν ξεσπάσει η θύελλα καταγγελιών και αποκαλύψεων για την Κιβωτό του Κόσμου.

Στο βίντεο, τα παιδιά της δομής υποδέχονται τον πατέρα Αντώνιο με κομφετί και ανθοδέσμες, ενώ του φωνάζουν «Χρόνια πολλά πατέρα μας».

Κιβωτός του Κόσμου: Τα αμύθητα ποσά, τα κοσμήματα και οι χρυσές λίρες

Στη συνέχεια τραγουδούν με τη συνοδεία μουσικών οργάνων στον πατέρα Αντώνιο ένα τραγούδι στον ρυθμό του «Ήτανε μια φορά» του Νίκου Ξυλούρη, αλλά οι στίχοι είναι προσαρμοσμένοι στον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, «εξυμνώντας» το έργο τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top