Κιβωτός: Κινητικότητα στο σπίτι του πατέρα Αντώνιου στη Ραφήνα

Ρεπορτάζ του Star

Η κάμερα του Star βρέθηκε στο σπίτι της Ραφήνας όπου καταγράφεται κινητικότητα / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Κινητικότητα καταγράφεται σήμερα στη Ραφήνα σε ένα από τα σπίτια που δηλώνει ως κατοικία ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου και η πρεσβυτέρα. Ο Βαγγέλης Γκούμας ήταν εκεί με την κάμερα του Star.

Κιβωτός: Εμφανίστηκε η πρεσβυτέρα - «Ρε, άντε φύγετε από εδώ...»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του Star, οι γείτονες όλο το προηγούμενο διάστημα δεν είχαν δει κάποια κίνηση στο σπίτι. Σήμερα, όμως, το απόγευμα, ένα φιλικό ζευγάρι με ένα λευκό αυτοκίνητο έφθασε στο σπίτι του πατέρα Αντώνιου.

Κιβωτός: Κινητικότητα στο σπίτι του πατέρα Αντώνιου στη Ραφήνα

Μετά από πολλές ημέρες, στο σπίτι της Ραφήνας καταγράφεται κινητικότητα / Ρεπορτάζ Βαγγέλης Γκούμας για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Επίσης, έξω από το σπίτι υπάρχει ένας φάκελος με αποστολέα την Ελληνική Αστυνομία και παραλήπτη τον πατέρα Αντώνιο.

Κιβωτός: Κινητικότητα στο σπίτι του πατέρα Αντώνιου στη Ραφήνα

Φάκελος έξω από το σπίτι της Ραφήνας με παραλήπτη τον πατέρα Αντώνιο /  Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Άφαντος ο πατήρ Αντώνιος - Εκνευρισμένη και αμίλητη η πρεσβυτέρα 

Κι ενώ ο πατέρας Αντώνιος παραμένει άφαντος εδώ και 13 ημέρες, η πρεσβυτέρα, εμφανίστηκε σήμερα στον Κολωνό φεύγοντας από τη δομή της Κιβωτού του Κόσμου.

H κάμερα του Star και ο Γιάννης Ευσταθίου ήταν εκεί καταγράφοντας την εικόνα. Η πρεσβυτέρα ήταν φανερά εκνευρισμένη και προσπάθησε να αποφύγει τους δημοσιογράφους που της ζήτησαν απαντήσεις για τις καταγγελίες. «Bρε άντε φύγετε απο εδώ» τους είπε και αποχώρησε με το ΙΧ του συνεργάτη της που την περίμενε.

Προηγουμένως ο εκνευρισμός και ο πανικός της δεν κρύβονταν. Κόντεψε να φτάσει τη μάσκα στο μέτωπο απο την αμηχανία της αλλά και για να κρυφτεί απο τις κάμερες. Ενώ, νωρίτερα, χτυπούσε το πόδι της στον δρόμο και το χέρι της στο τζάμι του μικρού αυτοκινήτου με το οποίο έφυγε εμφανώς ταραγμένη που την πλησίαζαν τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Η πρεσβυτέρα βγήκε απο την πλαϊνή πόρτα του κτιρίου της Κιβωτού όπου βρίσκεται το διαμέρισμα που έμεναν στη δομή στον Κολωνό.

Ο οδηγός της και στενός συνεργάτης του πατέρα Αντωνίου, έβαλε στο πορτ μπαγκάζ ενα σακ βουαγιάζ, ενώ εκείνη εκτός απο την τσάντα της, κρατούσε ακόμα μια λευκή σακούλα.

Κιβωτός: Ο πατήρ Αντώνιος δεν αποκλείεται να φιλοξενηθεί σε σπίτι συνεργάτη του στη Βραυρώνα

Ο Βαγγέλης Γκούμας βρέθηκε στη Βραυρώνα, στο σπίτι του οδηγού της πρεσβυτέρας. Στο οίκημα μένουν συγγενείς του νεαρού άνδρα.

Εκεί, δεν αποκλείεται να φιλοξενηθεί για λίγες ημέρες ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου.

Σήμερα το πρωί, λίγα λεπτά πρις απο τις 10 έφθασε στην είσοδο του σπιτιού στη Βραυρώνα ένα περιπολικό, και σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί επέδωσαν ένα έγγραφο στους στενούς συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας προκειμένου να καταθέσουν. 

Κιβωτός: Ο πατήρ Αντώνιος δεν αποκλείεται να φιλοξενηθεί σε σπίτι συνεργάτη του στη Βραυρώνα

Βραυρώνα: Περιπολικό στην είσοδο του σπιτιού του οδηγού / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Κιβωτός - Πατήρ Αντώνιος: «Είναι στενοχωρημένος, απογοητευμένος, υποστηρίζει πως δεν έχει κάνει τίποτα»

«Δεν μπορώ να τον βρώ ούτε κι εγώ, σαν συμπαράσταση, έχω πάρει άλλους ανθρώπους, μου λένε "δεν ξέρουμε πού είναι", ρώτησα αν είναι καλα. Μου λένε "όχι και τόσο, είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος με αυτό που γίνεται"» λέει μεταξύ άλλων πρώην τρόφιμος δομής της Κιβωτού, προσθέτοντας πως ο πατήρ Αντώνιος επιμένει πως «δεν έχει κάνει τίποτα».

Πάντως όσο περνάει ο καιρός, τόσο τα στόματα ανοίγουν και οι καταγγελίες πληθαίνουν.

Πρώην φιλοξενούμενη δομής της Κιβωτού υποστηρίζει: «Ημουν περίπου 6 χρονών, ήμασταν έξω στην αυλή όλα τα κορίτσια. Εκεί που καθόμασταν η κοπέλα αντιμίλησε και ο .... της έδωσε ένα χαστούκι στο μάγουλο. Η κοπέλα έφυγε στο δωμάτιό της, έκλαιγε η κοπέλα γιατί ήταν δυνατό το χαστούκι. Ποτέ δεν τον πλησίασα τόσο κοντά επειδή φοβόμουν. Εδινε καμία στο σβέρκο των παιδιών, στα αγόρια ας πούμε όταν έπαιζαν μπάσκετ.Τους έδινε μια σφαλιάρα στο σβέρκο ή τα αποκαλούσε "βλάκες" , "ηλίθιους", "ανίκανους", επειδή ας πούμε δεν έβαζαν καλάθι. Ηταν σαν να ήταν ο .... άλλο πρόσωπο τη μια φορά, άλλο πρόσωπο την άλλη».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top