Κολωνός: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η 12χρονη - «Κλαίει συνέχεια»

«Δεν την έχει δει ψυχολόγος», λέει η δικηγόρος της

Τι δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης - Βίντεο από Αλήθειες με τη Ζήνα 

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την αποτροπιαστική υπόθεση βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό

Κολωνός: Έφυγαν από το «Χαμόγελο του Παιδιού» η 12χρονη και τα αδέλφια της

Το παιδί έχει αρχίσει να ανοίγεται και να περιγράφει με περισσότερες λεπτομέρειες όλα όσα διαδραματίζονταν, όπως ανέφερε η δικηγόρος συνήγορος της 37χρονης μητέρας της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου στην εκπομπή Αλήθεις με τη Ζήνα. «Tο παιδί έχει ξεκλειδώσει τώρα και λέει περισσότερα. Είπε ότι ο 53χρονος είχε και δεύτερο κινητό τηλέφωνο με ονόματα και τηλέφωνα ανθρώπων που πήγαιναν σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα με τη 12χρονη και το έχει εξαφανίσει», σημείωσε η κα Ταραχοπούλου, η οποία συμπλήρωσε ότι «το παιδί βλέπει εφιάλτες, θέλει να τιμωρηθούν αυτοί που της έκαναν όσα της έκαναν»

Κολωνός: Ποιος είναι ο «Γιώργος» που κατονόμασε ο Μίχος

«Μας είπε ότι ανέφερε στις καταθέσεις της για διάφορα πρόσωπα, αλλά αυτό δεν έχει καταγραφεί, αλλά δεν ξέρω αν αυτό ισχύει, γιατί η κατάθεση μαγνητοσκοπείται και γίνεται και μια προεργασία πριν την κατάθεση», επεσήμανε η κ. Ταραχοπούλου.

Κολωνός: «Κλαίει συνέχεια... Δεν την έχει δει ψυχολόγος»

Η 12χρονη συνειδητοποιεί τώρα τι έχει συμβεί και κλαίει συνέχεια, όπως σημειώσε η δικηγόρος, η οποία πρόσθεσε ότι το παιδί και τα αδέλφια της έχουν φύγει από «το Χαμόγελο του Παιδιού» κι έχουν επιστρέψει σε οικογενειακό περιβάλλον. «Κλαίει συνέχεια, δε θέλει να βγει από το σπίτι, θέλει να είναι συνέχεια στο σπίτι», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Από την καταγγελία που έχει γίνει μέχρι και σήμερα, το παιδί αυτό δεν το έχει δει ψυχολόγος. Ούτε στη δομή που ήταν φιλοξενούμενο, στο Χαμόγελο του Παιδιού, το είχε παιδοψυχολόγος», πρόσθεσε. 

Κολωνός - Παιδική Πορνογραφία: Απολογήθηκε Ο 60χρονος

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής παρενέβη τηλεφωνικά ο ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος στο Χαμόγελο του Παιδιού, και εξήγησε ότι εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η νομική έρευνα, δεν υπάρχει δυνατότητα και δικαίωμα να συναντήσει το παιδί ψυχολόγο. «Θα ήθελα να διευκρινίσω το εξής. Όσο υπάρχει νομική έρευνα, όσο υπάρχει διαδικασία από την αστυνομία ή από την παιδοψυχιατρική εκτίμηση, δεν έχει δικαίωμα κανένας ψυχολόγος νομικά και ηθικά να μπει και να μιλήσει με τα παιδιά ή με το παιδί για οτιδήποτε αφορά τη διαδικασία ή να το στηρίξει», σημείωσε

Εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού - Ο Μίχος «έδωσε» νέο πρόσωπο στις αρχές

«Δεν υπάρχει κοινωνική πρόνοια, δεν υπάρχει Κράτος. Δεν μπορεί το παιδί να αφήνεται στο έλεος. Χρειάζεται διδασκαλία κατ’ οίκον, δεν μπορεί να πάει στο σχολείο. Χρειάζεται καθημερινή ψυχολογική υποστήριξη και η 12χρονη και ο άνθρωπος που την φροντίζει», απάντησε η κα Ταραχοπούλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top