Καταγγελία: «Η πρώην γυναίκα μου κακοποίησε το παιδί για να με κατηγορήσει»

Μπαμπάδες καταγγέλλουν ψυχολόγο για «φάμπρικα» ψευδών γνωματεύσεων

Απίστευτες καταγγελίες για κακοποίηση και ασέλγεια έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν διαζευγμένους μπαμπάδες. Οι εν διαστάσει σύζυγοί τους, τούς κατηγορούν ότι ασέλγησαν και κακοποίησαν τα παιδιά τους, όμως οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι οι καταγγελίες αυτές είναι ψευδείς. 

Οι άνδρες αυτοί υποδεικνύουν μια συγκεκριμένη ψυχολόγο, που όπως ισχυρίζονται, έχει φτιάξει μια βιομηχανία ψευδών γνωματεύσεων με σκοπό να τους απομακρύνουν από τα παιδιά τους. 

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε η 47χρονη βρεφονηπιοκόμος που ξυλοκοπούσε παιδιά

Συνολικά 16 μπαμπάδες έχουν προσφύγει στον Άρειο Πάγο, με δικηγόρο την κ. Χριστίνα Φλώρου και ζητούν να διερευνηθεί ενδεχόμενο κύκλωμα χορήγησης πλαστών γνωματεύσεων.

Αίσθηση προκαλεί ένας από αυτούς, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και κατήγγειλε την πρώην σύζυγό του ότι κακοποίησε το παιδί τους για να τον ενοχοποιήσει. Η καταγγελία του μπήκε στο αρχείο, ενώ η δικαιοσύνη διερευνά την καταγγελία της γυναίκας για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του. 

Ανήλικη μήνυσε προπονητή κωπηλασίας για σεξουαλική κακοποίηση

«Βρέθηκα ξαφνικά να μαθαίνω ότι το παιδί μου έχει νοσηλευτεί στο νοσοκομείο δήθεν κακοποιημένο σεξουαλικά από εμένα. Η μητέρα η ίδια κακοποίησε το παιδί, προκειμένου να βγάλει φωτογραφίες, τις οποίες προσκόμισε στα δικαστήρια, για να παραπλανήσει τους δικαστές. Το παιδί ήταν εμφανώς κακοποιημένο στην ευαίσθητη περιοχή του πρωκτού του. Από ένα σημείο και μετά εγώ του έλεγα “μην ξεχνάς ότι σε αγαπάω πολύ” κι εκείνο μετά από λίγο μου έλεγε “εγώ δε σε αγαπώ καθόλου και θέλω να σε κλείσω φυλακή”. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω βήμα πίσω μέχρι να δικαιωθώ. Δεν υπάρχει νύχτα που να κοιμηθώ και να μη σκέφτομαι τι κάνει το παιδάκι μου και πώς δηλητηριάζεται από το περιβάλλον της μητέρας του», είπε.

Λεκτική και ψυχολογική βία: Πού αρχίζει και ποιες είναι οι επιπτώσεις της

Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία έκανε σε βάρος ενός ακόμα πατέρα η πρώην σύζυγός του. Όπως είπε ο ίδιος, εκείνη εγκατέλειψε τη συζυγική σχέση, πήρε όλα τα χρήματα από τον κοινό τραπεζικό τους λογαριασμό και υπέβαλε μήνυση εναντίον του, υποστηρίζοντας ότι ξυλοκοπούσε τα παιδιά τους. 

«Ισχυρίζεται πράγματα, τα οποία δεν έχω κάνει ποτέ. Επί δύο μήνες τις Τετάρτες δεν έστελνε τα παιδιά στο σχολείο για να μην μπορώ να τα πάρω στο σπίτι μου. Μετά τις παραβιάσεις αυτές των όρων επικοινωνίας μου με τα παιδιά κατέθεσε αγωγή συνεπιμέλειας. Μετά από αυτό εκείνη προσκόμισε αυτές τις εκθέσεις, οι οποίες είναι ανυπόστατες. Τηλεφώνησα στην ψυχολόγο για να με δει και αρνήθηκε. Μου απάντησε ότι κλείνει για διακοπές», είπε και αυτός ο πατέρας στην εκπομπή. 

Τι πρέπει να ξέρει μία γυναίκα που έχει πέσει θύμα βίας

Τέλος, ένας ακόμα μπαμπάς κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του ότι ασέλγησε στον δέκα ετών γιο του, ενώ έχει δύο χρόνια να δει το παιδί του. 

«Έχω χάσει ένα παιδί. Είναι σαν να έχει πεθάνει. Είναι 12 χρονών κι έχω να τον δω δύο χρόνια. Ό,τι απόφαση και να βγάλει το δικαστήριο και όποτε την πάρει εγώ πάλι το παιδί δε θα το βλέπω γιατί δε θα θέλει είτε η ίδια να το δώσει, είτε ο ίδιος δε θα θέλει να με δει. Όταν το παιδί συνεχίζει με την ίδια ψυχολόγο να δηλητηριάζεται δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη. Θα μπορούσα να κάνω ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της ψυχολόγου, ζητώντας να μην ξαναδεί το παιδί μου. Και να τα κέρδιζα όμως θα έπρεπε να κάθομαι έξω από το γραφείο της και να φυλάω μήπως κατά λάθος πάει εκεί το παιδί. Δεν έχει νόημα όλο αυτό. Τα αδέλφια του έχουν πληγωθεί απίστευτα που δεν τον βλέπουν», τόνισε. 

Κιβωτός: «Τον είδα να βάζει το χέρι του μέσα στο μαγιό του 19χρονου»

Η δικηγόρος τους, Χ. Φλώρου υποστηρίζει πως οι πελάτες της κατηγορήθηκαν αδίκως και με πολύ συγκεκριμένη μεθοδολογία, σε πολύ συγκεκριμένα στάδια της δικαστικής διαδικασίας από τη συγκεκριμένη ψυχολόγο, ότι δήθεν έχουν ασελγήσει στα παιδιά τους. Ισχυρίζεται ότι πίσω από την ψυχολόγο υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα πλαστών γνωματεύσεων και ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για τις κατηγορίες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top