Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Έρευνα για τα οικονομικά της Κιβωτού του κόσμου

Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας και συγγενικών τους προσώπων / Βίντεο από Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Σε δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας του πατέρα Αντώνιου προχώρησε η Αρχή για τη Νομιμοποίηση Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ( Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος).

Κιβωτός: Tα «αόρατα» παιδιά και οι καταγγελίες για δωροδοκία μαρτύρων

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της Αρχής, επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή για δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών για τον πατέρα Αντώνιο, για την πρεσβυτέρα και για τους γονείς του πατρός Αντωνίου.

Έλεγχοι σε Ελβετία και νησιά Κέιμαν για την Κιβωτό του Κόσμου

 

Στο μικροσκόπιο των αρμόδιων αρχών βρίσκονται τα εκατοντάδες ακίνητα που έχει στην κατοχή της η Κιβωτός του Κόσμου / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Η δέσμευση, που δεν αφορά μόνο τους τραπεζικούς λογαριασμούς, αλλά και τις θυρίδες και οποιοδήποτε άλλο επενδυτικό προϊόν εντοπιστεί κατά την έρευνα, έγινε προκειμένου να ελεγχθούν οι λογαριασμοί, αλλά και για να αποφευχθούν ενδεχόμενες κινήσεις.

Κιβωτός του Κόσμου: Η αγιογραφία του πατρός Αντωνίου, ως άλλος Νώε

πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα

Δεσμεύτηκαν οι προσωπικοί λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας / Screenshot από βίντεο δελτίου Star

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δεσμευθεί εταιρικοί λογαριασμοί της Κιβωτού που έχουν εντοπιστεί, καθώς τυχόν δέσμευση τους θα προκαλούσε προβλήματα στη λειτουργία της.

Τα οικονομικά της Κιβωτού ελέγχονται προς κάθε κατεύθυνση.

Η έρευνα της για τα οικονομικά της εν λόγω δομής αναμένεται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρόνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top