Κιβωτός του Κόσμου: Η αγιογραφία του πατρός Αντωνίου, ως άλλος Νώε

«Ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις;», αναρωτιέται ο Πατήρ Αντώνιος

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τις καταγγελίες σχετικά με την Κιβωτό του Κόσμου, αυξάνονται και οι μαρτυρίες για τη συμπεριφορά τόσο του πατρός Αντωνίου, όσο και της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή. 

Αρκετοί είναι αυτοί που τους κατηγορούν για έπαρση και αλαζονεία, με τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο στις λειτουργίες που έκανε στο εκκλησάκι που υπάρχει στον έκτο όροφο της δομής του Κολωνού να υποστηρίζει πως είναι ο Ιησούς.

Κιβωτός: Tα «αόρατα» παιδιά και οι καταγγελίες για δωροδοκία μαρτύρων

Στο ίδιο εκκλησάκι μάλιστα στον κεντρικό τοίχο υπάρχει μια αγιογραφία με πρωταγωνιστές τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα του. 

Κιβωτός του Κόσμους

Στο εκκλησάκι που βρίσκεται στον έκτο όροφο της δομής του Κολωνού υπάρχει αγιογραφία που απεικονίζει τον πατέρα Αντώνιο ως Νώε - Intimenews

Στην αγιογραφία αυτή, ο πατήρ Αντώνιος, απεικονίζεται ως άλλος Νώε να καθοδηγεί τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου μαζί με τα ζώα, ενώ στο πλάι του είναι η πρεσβυτέρα που στην αγκαλιά της κρατά ένα μικρό παιδί. 

Έλεγχοι σε Ελβετία και νησιά Κέιμαν για την Κιβωτό του Κόσμου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατήρ Αντώνιος ήθελε τα παιδιά να τον λατρεύουν ως Θεό. Πρώην τρόφιμοι περιγράφουν ότι κατά τον καθιερωμένο εκκλησιασμό προσκυνούσαν και ασπάζονταν τη συγκεκριμένη αγιογραφία μαζί με τις υπόλοιπες που βρίσκονται στο εκκλησάκι. 

Η αγιογραφία που δείχνει τον πατέρα Αντώνιο ως Νώε

Η αγιογραφία που απεικονίζει τον πατέρα Αντώνιο ως Νώε

Κιβωτός του Κόσμου: Οι απειλές στον 19χρονο και η μαρτυρία της μητέρας του

Ο αγιογράφος έχει αποτυπώσει τη μορφή του πατρός Αντωνίου, όπως ακριβώς του Χριστού, δίχως φωτοστέφανο, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι το τρίτο του παιδί το έχει βαφτίσει Νώε. 

Πατήρ Αντώνιος: «Δεν έχω ακουμπήσει κανένα παιδί, ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις;»

Την ίδια ώρα ο πατήρ Αντώνιος αρνείται ξανά, μέσω προσώπου του περιβάλλοντός του ότι έχει χτυπήσει ή παρενοχλήσει σεξουαλικά κάποια από τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου. 

Κιβωτός του Κόσμου: «Τιμωρούσαν τα παιδιά-Tα άφηναν μόνα τους έξω τη νύχτα»

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο πατήρ Αντώνιος λέει:

Κιβωτός του Κόσμου: «Με έβαζαν τιμωρία όταν δεν έπλενα καλά τα πιάτα»

«Αρνούμαι όλες τις καταγγελίες. Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί. Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα όσο προχωρούν οι έρευνες, διαπιστώνεται ανυπαρξία αποδείξεων, πολύ περισσότερο ενδείξεων για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Γι’ αυτό και αναζητείται η αιτία αυτών των επιθέσεων σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη στήριξη των παιδιών. Ποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτές τις επιθέσεις;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top