Κιβωτός του Κόσμου: Οι απειλές στον 19χρονο και η μαρτυρία της μητέρας του

Ο 19χρονος κατήγγειλε για ασέλγεια κορυφαίο στέλεχος της δομής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Κιβωτό του Κόσμου καθώς, απειλές κατά της ζωής του φέρεται να δέχθηκε ο 19χρονος που κατήγγειλε για ασέλγεια κορυφαίο στέλεχος της δομής.

Την ίδια στιγμή η μητέρα του στηρίζει τις καταγγελίες του παιδιού της τονίζοντας ότι πέρασε δύσκολες ώρες στην Κιβωτό.

Άγνωστος φέρεται να απειλεί τον 19χρονο ότι θα τον σκοτώσει αν δεν αποσύρει τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση. Ήταν η πρώτη καταγγελία για κορυφαίο στέλεχος της δομής και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι των αποκαλύψεων.

Μητέρα 19χρονου: «Πέρασε τα πάνδεινα εκεί μέσα»

Η μητέρα του 19χρονου έσπασε την σιωπή της και μίλησε στον ALPHA: «Στηρίζω το γιο μου καθώς πέρασε πολύ δύσκολα στην Κιβωτό. O γιος μου θα δικαιωθεί. Κι εγώ μαζί του για αυτά  που περάσαμε. Με λόγια δεν λέγεται αυτό που πέρασε το παιδί. Αυτοί μένανε στο οροφοδιαμέρισμα με τη γυναίκα του και είχε και ένα δωμάτιο ησυχαστήριο ο πάτερ. Τι δουλειά είχε το παιδί μου επτά η ώρα το ξυπνάγανε  για να του πηγαίνει πρωινό και αυτή να χτυπάει την πόρτα για να ανοίγει όταν ήταν μέσα ο γιος μου. Πες μου ήξερε ή δεν ήξερε;»

Ο 19χρονος, ήταν ο πρώτος που  βρέθηκε στον 8ο όροφο της Γ.Α.Δ.Α. και κατήγγειλε ασέλγεια.

«Άρχισε να μου κάνει περίεργα πράγματα. Όταν μιλάγαμε ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή είμασταν μαζί και σηκωνόμουν να φύγω, καθώς έφευγα μου χτυπούσε τον π... με το χέρι. Επίσης στην Καλαμάτα από το καλοκαίρι μέχρι και τον Νοέμβριο που κάναμε μπάνιο στη θάλασσα, στα παιχνίδια που κάναμε στο νερό, καθώς έκανε πως με έπνιγε, άρχιζε να βάζει το χέρι του μέσα στο μαγιό μου».

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κιβωτό

Δύο εισαγγελείς ανηλίκων λαμβάνουν καταθέσεις υπό άκρα μυστικότητα, ενώ μέχρι στιγμής στον φάκελο της εισαγγελικής έρευνας, εκτός από την κατάθεση του 19χρονου βρίσκονται και άλλες καταθέσεις. Ένα πρόσωπο που έχει υποδείξει ο 19χρονος και ένα ακόμη που έχει αναφέρει πρώην εργαζόμενος της δομής.

Οι αρχές προσπαθούν να πείσουν τα παιδιά να μιλήσουν, εφόσον γνωρίζουν κάτι,  ενώ οι Εισαγγελείς πριν συντάξουν οποιοδήποτε κατηγορητήριο, αναμένουν αν θα προκύψει άλλη επίσημη κατάθεση θύματος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top