Εξαφάνιση Κορωπί: Ανατροπή στο θρίλερ με τη 19χρονη Άρτεμις

Μαρτυρία «κλειδί» αναφέρει ότι την είδε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας

Ανατροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη - Βίντεο από MEGA

Την επικαιρότητα απασχολεί ξανά η υπόθεση της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη στο Κορωπί, μετά τη μαρτυρία «κλειδί» στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Σύμφωνα με αυτή, η Άρτεμις εθεάθη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας την επόμενη ημέρα από την εξαφάνιση της. Σημειώνεται ότι τα ίχνη της 19χρονης κοπέλας χάθηκαν πριν από δύο χρόνια, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020.

Η Άρτεμις Βασίλη / MEGA

Η μαρτυρία που έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές τα τελευταία 24ωρα, θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη για την έκβαση της υπόθεσης και δίνει νέα τροπή στις αστυνομικές έρευνες που δεν είχαν επικεντρωθεί έως τώρα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Μάρτυρας αναφέρει οτι η Άρτεμις καθόταν μόνη της σ’ ένα κιόσκι και ήταν βυθισμένη στις σκέψεις της.

Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε το ταξί ο οδηγός που αγνοούταν – Άφησε σημείωμα

«Είναι κάτι καινούργιο. Ενώ πριν ο τελευταίος άνθρωπος την είχε δει στη στάση λεωφορείων να περιμένει κάτι, τώρα έρχεται μια μαρτυρία που αλλάζει όλα τα δεδομένα και μας λέει ότι τη βλέπει στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Δεν είχε ελεγχθεί ποτέ αυτή η περιοχή. Πιστεύουμε ότι αυτή την εβδομάδα θα δοθεί εντολή να ερευνηθεί και αυτή η περιοχή», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής κοπέλας, Αναστάσιος Ντούγκας στην «Espresso». 

Μάριος Παπαγεωργίου: «Στα εγκληματολογικά εργαστήρια τα οστά της σπηλιάς»

Η παραλία στην οποία εθεάθη να καθέται δεν ήταν άγνωστη στην Άρτεμις, καθώς εκεί συνήθιζε να πηγαίνει για μπάνιο με τις φίλες της, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ίδια παραλία φέρεται να πήγε με τον πρώην σύντροφος της πριν εκείνος την απορρίψει και τη διαγράψει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η στάση στην Αγία Μαρίνα / MEGA

«Άμα μπορούσα να βοηθήσω, θα το είχα κάνει. Την περίοδο που χάθηκε η Άρτεμις εγώ ήμουν μέσα στο στρατόπεδο. Ήμουν φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη», δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή ο πρώην σύντροφος της κοπέλας.

«Κάποιος από το φιλικό περιβάλλον έκλεισε ραντεβού με την κοπέλα»

Υπενθυμίζεται ότι η δικογραφία της υπόθεσης έχει παραδοθεί από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφανθεί εάν θα συνεχιστεί η έρευνα ή αν θα μπει στο αρχείο. Η οικογένεια, πάντως, υποστηρίζει ότι η Αστυνομία πρέπει να συνεχίσει την έρευνα και να διερευνήσει διεξοδικά την περιοχή της Αγίας Μαρίνας. 

Λευκάδα: Έρευνες για ζευγάρι που αγνοείται

«Είμαστε σίγουροι ότι εκείνη την ημέρα είχε κλείσει με κάποιον ραντεβού για να συναντηθεί. Δέχθηκε μία κλήση στο Viber, πήγε στο δωμάτιό της, μίλησε κι έφυγε χαρούμενη», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας απευθυνόμενος σε όποιον γνωρίζει το ο,τιδήποτε να αποκαλύψει τι έχει συμβεί. 

Η Άρτεμις Βασίλη έχει εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020 / MEGA

«Συγκεκριμένος μάρτυρας, που έχουμε υποδείξει στο Ανθρωποκτονιών, δεν έχει πει την αλήθεια εξαρχής. Να βγει και να πει τι ακριβώς έχει γίνει. Γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις για την Άρτεμη. Είναι το τελευταίο άτομο που είχε επικοινωνία», υπογράμμισε ο δικηγόρος της οικογένειας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top