Ρόδος: «Να μην κατηγορηθεί για βιασμό» ο πρώην παίκτης ριάλιτι

Η πρόταση Εισαγγελέα για τον 30χρονο που κατηγορείται για βιασμό 21χρονης

Ρόδος: Να Μην Κατηγορηθεί Για Βιασμό Πρώην Παίκτης Ριάλιτι

Η Εισαγγελέας προτείνει προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου να μην παραπεμφθεί σε δίκη ο 30χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που κατηγορείται για τον βιασμό μιας 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας στη Ρόδο τον περασμένο Μάιο, σύμφωνα με τη rodiaki.

Ρόδος: Τι απαντά ο πρώην παίκτης Big Brother για τον βιασμό της τουρίστριας

Όλα έγιναν τον Μάιο στη Ρόδο, όταν η νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της σε ερημική τοποθεσία από τον γνωστό πρώην παίκτη ριάλιτι.

Από την πλευρά του, ο 30χρονος δήλωσε ότι δεν ήταν βιασμός και ότι συνευρέθηκαν συναινετικά και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο παίκτης ριάλιτι αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

πρώην παίκτης ριάλιτι βιασμός Ρόδος

Ρόδος: Τι κατήγγειλε η 21χρονη Αγγλίδα τουρίστρια για τον φερόμενο βιασμό της

Σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει η 21χρονη, όλα έγιναν τη Δευτέρα 23 Μαϊου, γύρω στις 7 το απόγευμα, όταν η ίδια πήγε με την φίλη της στη Λίνδο για να διασκεδάσουν με αφορμή τα γενέθλια της. Λίγο μετά τις 12 και αφού διασκέδασαν σε διάφορα μαγαζιά κατέληξαν σε ένα γνωστό κλαμπ της περιοχής για να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους. 

Εκεί ο 30χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, άρχισε να την παρενοχλεί λεκτικά, ενώ φέρεται να κάλεσε τόσο την ίδια όσο και τις φίλες της σε άλλο νυχτερινό μαγαζί, όπως και έγινε.

Ενώ διασκέδαζαν, ο 30χρονος φέρεται να πρότεινε στην 21χρονη να τον ακολουθήσει έξω από το μαγαζί. Χωρίς να καταλάβει πώς βρέθηκαν σε ένα ερειπωμένο σπίτι, όπου σύμφωνα με την καταγγελία της τη βίασε.

Καταχαρακωμένη επέστρεψε στη φίλη της και της είπε όσα είχε βιώσει. Την πήρε και πήγαν μαζί στο αστυνομικό τμήμα για να κάνει καταγγελία.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, η Αγγλίδα αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της με ένα ξυραφάκι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top