Ρόδος: Τι απαντά ο πρώην παίκτης Big Brother για τον βιασμό της τουρίστριας

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στην 21χρονη Αγγλίδα

Όσα είπε στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη ο δικηγόρος του 30χρονου

Ενώπιον ανακρίτριας για απολογηθεί θα βρεθεί ο πρώην παίκτης του Big Brother, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό Αγγλίδας τουρίστριας στη Ρόδο. Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της κοπέλας και τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος του 30χρονου μοντέλου. Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και το βρετανικό προξενείο.

Γνωστός πρώην παίκτης του Big Brother συνελήφθη για βιασμό στη Ρόδο

Στην ανακρίτρια Ρόδου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στις 14:00 ο πολύ γνωστός παίκτης του Big Brother προκειμένου να απολογηθεί. Ο 30χρονος καταγγέλλεται από Αγγλίδα τουρίστρια ότι τη βίασε σε ερειπωμένο κτίριο, κοντά στο νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζαν.

Δίωξη στον πρώην παίκτη ριάλιτι - «Προσπάθησα να αυτοκτονήσω αφού με βίασε»

Από την πλευρά του, το 30χρονο μοντέλο αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται μέσω του δικηγόρου του ότι είναι αθώος, αφού, όπως λέει, η ερωτική συνεύρεσή τους ήταν συναινετική. Η 21χρονη τουρίστρια, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι γόνος επιφανούς οικογένειας διεθνούς εμβέλειας, κατήγγειλε ότι ο γνωστός νεαρός την απομόνωσε σε ένα ερειπωμένο σπίτι και τη βίασε. Μετά από αυτό αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται.

βιασμός Ρόδος

Η κοπέλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή και ψυχολόγο. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το κορίτσι είχε στο κορμί του ευρήματα που συνάδουν κατά 90% με αντίστοιχες καταγγελλίες για βιασμό υπό την επήρεια αλκοόλ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η βρετανική πρεσβεία, η οποία είναι σε συνεχή επικοινωνία με την κοπέλα.

Ρόδος: Τι ισχυρίζεται ο πρώην παίκτης Big Brother

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, ο 30χρονος ισχυρίστηκε πως ό,τι ισχυρίζεται η κοπέλα είναι ψέμα και ότι έκαναν έρωτα συνεναιτικά.

«Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα ισχυρίζεται η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωριστήκαμε, είναι αλήθεια ότι υπήρχε ερωτική επαφή και μέχρι εκεί. Το να μπω εγώ στην ψυχολογία ενός ανθρώπου στις διακοπές και να μαντέψω γιατί το έχει κάνει, δεν είναι η δουλειά μου. Η δική μου δουλειά είναι να αποδείξω ότι είμαι αθώος. Για τα άλλα υπάρχουν άλλοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι κ.α.», ισχυρίστηκε ο 30χρονος.

πρώην παίκτρια ριάλιτι

Ρόδος: Τι καταγγέλλει η 21χρονη τουρίστρια

Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει η 21χρονη, όλα έγιναν τη Δευτέρα 23 Μαϊου, γύρω στις 7 το απόγευμα, όταν η 21χρονη πήγε με την φίλη της στη Λίνδο για να διασκεδάσουν με αφορμή τα γενέθλια της. Πέρασαν από διάφορα μαγαζιά και λίγο μετά τις 12 τη νύχτα, κατέληξαν σε ένα γνωστό κλαμπ της περιοχής για να συνεχίσουν την διασκέδαση τους. 

Εκεί, ένας άγνωστος σε εκείνην άνδρας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, άρχισε να την παρενοχλεί λεκτικά, ενώ ταυτόχρονα τους προσκαλούσε να πάνε μαζί του σε ένα άλλο κλαμπ, όπως και έγινε.

Ενώ διασκέδαζαν στο μαγαζί, ο 30χρονος φέρεται να πρότεινε στην 21χρονη να τον ακολουθήσει έξω από το μαγαζί. Χωρίς να καταλάβει πώς βρέθηκαν σε ένα ερειπωμένο σπίτι, όπου σύμφωνα με την καταγγελία της τη βίασε.

Καταχαρακωμένη επέστρεψε στη φίλη της και της είπε όσα είχε βιώσει. Την πήρε και πήγαν μαζί στο αστυνομικό τμήμα για να κάνει καταγγελία. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, η Αγγλίδα αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της με ένα ξυραφάκι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top