Δίωξη στον πρώην παίκτη ριάλιτι - «Προσπάθησα να αυτοκτονήσω αφού με βίασε»

Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς η Αγγλίδα τουρίστρια

Όσα είπε στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη ο δικηγόρος του 30χρονου

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 30χρονο πρώην παίκτη ριάλιτι του Big Brother, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό Αγγλίδας τουρίστριας στη Λίνδο της Ρόδου. Η κοπέλα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην αστυνομία.

Γνωστός πρώην παίκτης του Big Brother συνελήφθη για βιασμό στη Ρόδο 

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό ασκήθηκε στο 30χρονο μοντέλο και πρώην παίκτη ριάλιτι, σύμφωνα με τη rodiaki.

Ο νεαρός φέρεται να βίασε την Αγγλίδα τουρίστρια, την οποία γνώρισε σε νυχτερινό κέντρο στη Λίνδο, όπου ο ίδιος εργάζεται στην υποδοχή. Οι δύο τους, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έφυγαν μαζί προκειμένου να διασκεδάσουν σε άλλο μέρος. Όμως στη διαδρομή, ο 30χρονος την απομόνωσε σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε, όπως καταγγέλλει η κοπέλα.

Ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία και ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. Προς το παρόν κρατείται και αύριο το μεσημέρι αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου.

πρώην παίκτης Big Brother βιασμός

Ρόδος: «Προσπάθησα να αυτοκτονήσω με ξυραφάκι μετά τον βιασμό» - Τι κατέθεσε η τουρίστρια

Τον εφιάλτη, που φέρεται να έζησε, περιέγραψε στους αστυνομικούς η κοπέλα, η οποία, όπως ισχυρίστηκε, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της μετά τον φερόμενο βιασμό της.

Η 21χρονη περιέγραψε με λεπτομέρειες τη γνωριμία της με τον πρώην παίκτη του Big Brother, αλλά και το πώς απομόνωσε και τη βίασε, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει.

Όπως ισχυρίστηκε, μαζί με τέσσερις φίλες της πέρασαν έξω από το μαγαζί όπου δουλεύει ο 30χρονος, ο οποίος τις προσκάλεσε να τις κεράσει. Εκείνες αρνήθηκαν, έφυγαν, όμως λίγο αργότερα επέστρεψαν και τους προσέφερε μια γύρα σφηνάκια, σύμφωνα με τη dimokratiki.

Όταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσουν, τις παρότρυνε, όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, να μεταβούν στο γνωστό μπαρ, όπως και έγινε.

πρώην παίκτης Big Brother κατηγορείται για βιασμό

Εκεί άρχισε να ενοχλεί αρχικά μια άλλη κοπέλα από την παρέα, η οποία ήταν αρνητική και τότε απευθύνθηκε στις υπόλοιπες, ρωτώντας ποια ήθελε να τον ακολουθήσει για πέντε λεπτά. Την πρώτη φορά δε δέχτηκε καμία, σύμφωνα με την 21χρονη, ωστόσο μετά από λίγο, η καταγγέλλουσα τον ακολούθησε. Υπέθεσε ότι θα αντάλλασσαν απλά κάποια φιλιά ή θα συζητούσαν.

Ο 30χρονος, όπως κατέθεσε η ίδια, την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σοκάκι όπου άρχισε να τη φιλάει επιθετικά. Αρκετά κοντά υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, όπου την οδήγησε και άρχισε να τη θωπεύει. Η κοπέλα, όπως καταγγέλλει, δεν ήθελε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του, όμως εκείνος επέμεινε και τη βίασε.

Όταν τελείωσε την άφησε να φύγει. Η κοπέλα επέστρεψε, τρέχοντας, με λυγμούς στις φίλες της, στις οποίες και εξιστόρησε τι ακριβώς είχε συμβεί. Λίγο αργότερα φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με ξυραφάκι, όμως την έσωσαν οι φίλες της, οι οποίες την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

Η κοπέλα παρακολουθείτε από ψυχολόγο, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top