Γνωστός πρώην παίκτης του Big Brother συνελήφθη για βιασμό στη Ρόδο

«Αυτά τα πράγματα είναι αστεία», λέει στο star.gr ο δικηγόρος του 30χρονου

Ένας 30χρονος, πρώην παίκτης ριάλιτι, καταγγέλλεται ότι βίασε τουρίστρια στη Ρόδο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με τη συνέναιση της κοπέλας. 

Ένας 30χρονος, γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother κατηγορείται για τον βιασμό 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας στη Ρόδο.

παίκτης ριάλιτι κατηγορείται για βιασμό

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 30χρονος γνώρισε την κοπέλα στο νυχτερινό μαγαζί, όπου εργάζεται ο ίδιος ως υπάλληλος υποδοχής. Την ίδια μέρα, της πρότεινε να διασκεδάσουν μαζί σε άλλο νυχτερινό κέντρο κι εκείνη δέχτηκε. Όμως, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Αγγλίδα, την οδήγησε σε χωράφι, όπου και τη βίασε.

Από την πλευρά του, ο 30χρονος υποστηρίζει ότι ήρθαν σε ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της.

γνωστό μοντέλο κατηγορείται για βιασμό

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα υπηρεσίας, όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες. Την ίδια ώρα, η 21χρονη εξετάζεται από ψυχολόγο και ιατροδικαστή.

Ο δικηγόρος του πρώην παίκτη ριάλιτι, Στυλιανός Αλεξανδρής, μιλώντας στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη αποκάλυψε ότι η Αγγλίδα είχε αρχικά καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση, την οποία αργότερα αναβάθμισε την κατηγορία σε βιασμό. Ακόμα, ανέφερε ότι υπάρχει ακόμα μια κοπέλα, φίλη της 21χρονης, η οποία έχει καταθέσει ως μάρτυρας. 

«Αυτά τα πράγματα είναι αστεία. Αναμένουμε να δούμε τη συνέχεια. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν το κίνητρο είναι οικονομικό ή κάτι άλλο. Ο 30χρονος είναι ένας συγκροτημένος νέος που δεν έχει ανάγκη να βιάσει κάποιον, πόσο μάλλον 10 μέτρα από το κέντρο της Ρόδου», ανέφερε ο δικηγόρος.

Ο 30χρονος συμμετείχε πρόσφατα στο Big Brother. Έχει συμμετέχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές δίπλα σε μεγάλες παρουσιάστριες. 
Το 2021 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την τότε σύντροφό του, γνωστό μοντέλο, με την οποία, όμως χώρισε δυο μήνες μετά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top