Πύργος: Ο 15χρονος θύμα επίθεσης bullying «σπάει» τη σιωπή του στο Star

«Μου είπε "Κάτσε κάτω" και ξεκίνησε να με βαράει!»

Ο 15χρονος από τον Πύργο που τις τελευταίες ημέρες ζούσε έναν εφιάλτη εξαιτίας του bullying που δεχόταν από άλλους συμμαθητές του, «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Κώστα Γκελντή για την περιπέτεια που πέρασε.

Πύργος: Δύο προσαγωγές για το bullying στον 14χρονο

Λεπτό λεπτό θυμάται, μιλώντας στο Star, την επίθεση που δέχτηκε ο 15χρονος από τους συμμαθητές του, στον Πύργο Ηλείας:

Ήρθαν από πίσω μας και μας πιάσανε. Κάτι λέγανε στα τσιγγάνικα και μας πήγανε πιο πάνω. Και μου λέει "Κάτσε κάτω" και ξεκίνησε να με βαράει! Ήταν δύο μπροστά και άλλα έξι πίσω..

Ο νεαρός μετά την πρώτη επίθεση που είχε δεχθεί, είχε φύγει για κάποιο διάστημα από την πόλη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Όταν επέστρεψε, όμως, οι Ρομά φαίνεται πως του είχαν στήσει καρτέρι.

Είχα πάει στο χωριό ένα μήνα μπας και ηρεμήσουν τα πράγματα, αλλά έγιναν πάλι τα ίδια.

Θύμα επίθεσης bullying στο Star

Το βράδυ της επίθεσης ο 15χρονος επέστρεφε στο σπίτι του από την πλατεία που είχε βγει με τους φίλους του. Οι νεαροί τον ακολούθησαν μέχρι ένα απόμερο σημείο και του έκαναν την επίθεση, όπως φαίνεται και σε βίντεο ντοκουμέντο.

Πύργος: Σοκάρει η μητέρα 15χρονου - «Όταν είδα να τον χτυπάνε έτσι τρόμαξα»

Η «βεντέτα» κρατάει από πέρυσι τον χειμώνα

Όλα ειχαν ξεκινησει στις καταλήψεις του περασμένου χειμώνα, τότε που οι νεαροί Ρομά βανδάλισαν και έβαλαν φωτιά στο σχολείο τους.

Ο 15χρονος  δεν είχε αποκαλύψει τίποτα στους γονείς του γιατί φοβόταν.

«Δεν είπα όλο το σκηνικό τι έγινε, γιατί φοβόμουν και ήταν και λογικό κιόλας. Και στην αστυνομία δεν ήθελα να δώσω τα ονόματα σε περίπτωση που με βρουν και γίνουν χειρότερα τα πράγματα», αποκάλυψε ο 15χρονος.

Μου είπε πως αν δεν τους καλύψω στο δικαστήριο, θα έχω χειρότερα μπλεξίματα και θα βάλει κι άλλα άτομα, και θα κάνω καιρό να βγω από το σπίτι.

Μετά τη μήνυση που κατατέθηκε, σήμερα το πρωί έγιναν δύο προσαγωγές. Ο ένας από τους δράστες απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος, ο δεύτερος πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα,ενώ το μεσημέρι προσήχθει και τρίτος ανήλικος που είχε εμπλακεί στο επεισόδιο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top