Ξυλοδαρμός Μύκονος: Ελεύθερος ο 32χρονος που αναγνώρισε ο ξενοδόχος

Του επιβλήθηκε ο όρος να μην επισκεφθεί ξανά το Νησί των Ανέμων

Πέντε ώρες κράτησε η απολογία του 32χρονου, ο οποίος κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του ξενοδόχου στη Μύκονο

Ο κατηγορούμενος, παρά το γεγονός ότι τον αναγνώρισε ο επιχειρηματίας, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ανάμεσα στους οποίους να μην επισκεφθεί ξανά το Νησί των Ανέμων. 

Ξυλοδαρμός Μύκονος: «Έχετε συλλάβει λάθος άτομο» λέει ο κατηγορούμενος

 Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Άννα Λίτινα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η απολογία του κράτησε τόσο πολύ γιατί η ανακρίτρια στάθηκε πολύ στα στοιχεία που προσκόμισε ο κατηγορούμενος. 

Ο 32χρονος κατέθεσε έγγραφα από το λιμεναρχείο με το δρομολόγιο του πλοίου, με το οποίο φέρεται να έφτασε στη Μύκονο, υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος που έχουν καταγράψει όλες του τις κινήσεις από τη στιγμή που κατεβαίνει από το πλοίο, αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή μαζί του. 

Μύκονος: Μαφιόζικη επίθεση σε γνωστό ξενοδόχο

Ο κατηγορούμενος, όπως ισχυρίζεται, είχε ταξιδέψει στο νησί αυθημερόν για να αφήσει ένα αυτοκίνητο σε έναν πελάτη και μάλιστα έφθασε στη Μύκονο ενώ είχε γίνει η επίθεση στον επιχειρηματία. 

Από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη όταν πήγε στο τμήμα της Μυκόνου να πληρώσει μία κλήση έλεγε ότι οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τον λάθος άνθρωπο. 

Μύκονος: Νέα ληστεία μαμούθ – Έκλεψαν 1 εκατ. ευρώ από επιχειρηματία

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο δικηγόρος του 32χρονου, Κώστας Δοκιμάκης  «καταφέραμε με μάρτυρες και πλήθος εγγράφων και οπτικοακουστικού υλικού από κάμερες να αποδείξουμε ότι η εντολέας μου δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό και όχι μόνο αυτό αλλά να αποδείξουμε ότι εσφαλμένα είχανε στραφεί όλες οι υποψίες και υπόνοιες το πρόσωπο του».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top