Μύκονος: Μαφιόζικη επίθεση σε γνωστό ξενοδόχο

Τον χτύπησαν με λοστό στο κεφάλι και στα πλευρά

Μαφιόζικη επίθεση είχαμε σε βάρος γνωστού ξενοδόχου της Μυκόνου. Του έστησαν καρτέρι και τον χτύπησαν με λοστό στο κεφάλι. Τελικά, χρειάστηκε να κάνει 14 ράμματα στο κεφάλι. Η αστυνομία αναζητά τον δράστη. 

Όπως αποκάλυψε στο Star ο αδελφός του οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι την ώρα που έφευγε από το ξενοδοχείο του στην Χώρα της Μυκόνου. Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο τον τράκαρε από πίσω και μόλις αυτός σταμάτησε να δει τι συμβαίνει, από το άλλο όχημα βγήκε ένας σωματώδης άντρας και κρατώντας ένα λοστό στο χέρι άρχισε να τον χτυπάει με απίστευτη βιαιότητα στο κεφάλι και στα πλευρά του, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω αιμόφυρτος και να χάσει τις αισθήσεις του. 

«Πάρτι» παραβατικότητας με αδήλωτους εργαζόμενους στη Μύκονο

O γνωστός ξενοδόχος της Μυκόνου έκανε 14 ράμματα στο κεφάλι, ενώ έχει μώλωπες σε όλο του το σώμα. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αναρρώνει στο σπίτι του, ωστόσο δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει το σοκ της επίθεσης. Όσο για τις αστυνομικές έρευνες, βρέθηκε παρατημένο το αυτοκίνητο του δράστη και στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται υλικό από κάμερες ασφαλείας, που έχει καταγράψει όλη την επίθεση.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top