Ξυλοδαρμός Μύκονος: «Έχετε συλλάβει λάθος άτομο» λέει ο κατηγορούμενος

Θα απολογηθεί την Τρίτη στην ανακρίτρια Σύρου

«Δεν είμαι εγώ ο άνθρωπος που ξυλοκόπησε τον ξενοδόχο στη Μύκονο, τον περασμένο Ιούνιο», ισχυρίζεται ο 32χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του.

Ενάμιση μετά τη μαφιόζικη επίθεση που δέχτηκε μέρα μεσημέρι, έξω από το ξενοδοχείο του στον Ορνό της Μυκόνου ο επιχειρηματίας Θοδωρής Κουσαθανάς, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον φερόμενο ως δράστη. Μάλιστα, αυτό έγινε τυχαία καθώς πήγε στο τμήμα να πληρώσει μία κλήση. 

Μύκονος: Μαφιόζικη επίθεση σε γνωστό ξενοδόχο

Ο νεαρός ιδιωτικός υπάλληλος από την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται πως οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τον λάθος άνθρωπο και ότι δεν είναι εκείνος ο μαυροντυμένος άντρας που χτυπάει βάναυσα με ένα λοστό τον 55χρονο ξενοδόχο.

Μύκονος: Νέα ληστεία μαμούθ – Έκλεψαν 1 εκατ. ευρώ από επιχειρηματία

Γι’ αυτό το λόγο ζήτησε από την ανακρίτρια Σύρου να γίνει κατ' αντιπαράσταση εξέταση. 

«Υπάρχει το εύρημα ότι ο εντολέας μου ταξιδεύει πράγματι ακάλυπτος, κανονικά, όπως ένας κανονικός επιβάτης και φυσικά με τα στοιχεία του. Αντίθετα το υλικό που έχει συλλεγεί από την αστυνομία την ώρα του εγκλήματος και λίγο πριν και λίγο μετά δείχνει ένα δράστη με εντελώς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και του σώματός του», αναφέρει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o δικηγόρος του, Κωνσταντίνος Δοκιμάκης.

Στη «φάκα» της εφορίας γνωστό beach bar της Μυκόνου

Όπως λέει, ο κατηγορούμενος έχει στοιχεία ότι την ώρα της επίθεσης ταξίδευε προς Μύκονο.

Υπενθυμίζεται πως η μαφιόζικη επίθεση έγινε την ώρα που ο επιχειρηματίας βγήκε από το ξενοδοχείο του και επιβιβάστηκε σε ένα λευκό βανάκι.

Μύκονος: Θαλαμηγός 40 μέτρων προσέκρουσε σε ξέρα

Ο φερόμενος δράστης τον χτύπησε με το αυτοκίνητο, που είχε σταθμεύσει ακριβώς πίσω του, για να τον αναγκάσει να κατέβει. Δευτερόλεπτα μετά επιτέθηκε στον επιχειρηματία με μανία. 

Μύκονος: Ιταλίδα τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της

Όπως είπε ο αδερφός του θύματος στο Star, Γιώργος Κουσαθανάς, έκανε 14 ράμματα από τα χτυπήματα ο επιχειρηματίας. 

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη το πρωί στην ανακρίτρια Σύρου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top