«Η μάνα σου ζει ή πέθανε» - Το τηλεφώνημα του συζυγοκτόνου της Ζακύνθου

Απίστευτη η κυνικότητα του 50χρονου - Όσα είπε ο γιος του

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 50χρονος συζυγοκτόνος που σκότωσε τη σύζυγό του στη Ζάκυνθο, αφήνοντας πίσω τρία παιδιά. Ο μεγαλύτερος γιο της οικογένειας, συντετριμμένος, δεν μπορεί να πιστέψει ότι δε θα ξαναδεί τη μητέρα του. 

Όπως είπε, ο πατέρας του ήταν βίαιος και η μητέρα του τον φοβόταν. Δεν άκουγε κανέναν, χάλαγε τα λεφτά του και γι’ αυτό η μητέρα του αναγκαζόταν να κάνει δύο δουλειές για να μεγαλώσει τα παιδιά. 

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο γιος της 41χρονης - «Η αδελφή μου ζητά τη μαμά της»

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», αποκάλυψε ότι μετά το φονικό ο πατέρας τους πήγε στη δουλειά του, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα και του τηλεφώνησε ρωτώντας τον αν τελικά η μητέρα του ζει ή πέθανε. 

γυναίκα Ζάκυνθος

Η 49χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

«Κι εγώ κι ο αδελφός μου είχαμε παρέμβει πολλές φορές. Ακόμα και χτυπώντας τον για να φύγει. Αλλά αυτός εκεί. Ακόμη και όταν πριν από έναν μήνα του έκανε μήνυση η μητέρα μας, εκείνος παρακάλεσε να γυρίσει πίσω.

Τότε είχε αφεθεί ελεύθερος και υπήρξαν περιοριστικοί όροι να μην πλησιάζει τη μάνα μου. Όμως εκείνος ήρθε και την παρακάλεσε να μείνει σπίτι μέχρι να βρει άλλον χώρο. Κι η μάνα μου σκεπτόμενη εμάς και φοβούμενη το δέχτηκε. Παρά το ξύλο που είχε φάει από τα χέρια του», είπε ο 20χρονος.

Ζάκυνθος: «Φταίμε κι εμείς», λέει ο γιος της 41χρονης

Ο νεαρός, μάλιστα, δε δίστασε να επιρρίψει ευθύνες και στην αστυνομία, που δε συνέλαβε τον πατέρα του όταν την χτύπησε και πάλι τη μοιραία μέρα του φονικού. 

γιος Ζάκυνθος

Ο 20χρονος γιος της γυναίκας είπε ότι του τηλεφώνησε ο πατέρας του μετά τη δολοφονία και τον ρώτησε αν η μάνα του ζει ή πέθανε

«Ήρθε σπίτι μεθυσμένος. Εγώ έλειπα. Χτύπησε τη μάνα μου πολύ. Η μάνα μου πήγε στην Αστυνομία και του έκανε πάλι μήνυση. Και οι αστυνομικοί την άφησαν και έφυγε. Ούτε καν περιπολικό δε διέθεσαν να τη φέρει σπίτι. Να ελέγξουν, να δουν τι συμβαίνει. Την άφησαν αβοήθητη. Κι ο πατέρας μου τη βρήκε να κάθεται στα σκαλιά του σπιτιού και τη σκότωσε», είπε.

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο γιος της 41χρονης - «Η μητέρα μου τον φοβόταν»

Τα παιδιά της άτυχης γυναίκας θα αποχαιρετήσουν τη μητέρα τους την Παρασκευή στην Αλβανία, όπου θα γίνει η κηδεία της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top