Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο γιος της 41χρονης - «Η μητέρα μου τον φοβόταν»

«Η συμπεριφορά του χειροτέρευε με την πάροδο του χρόνου»

Συγκλονίζει ο γιος της άτυχης 41χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του συζύγου της στη Ζάκυνθο. «Ήταν η τέλεια μάνα, τα έκανε όλα για εμάς», είπε ο 20χρονος και αποκάλυψε ότι η μητέρα του φοβόταν πολύ. 

Ζάκυνθος: «Τη σκότωσα γιατί με απατούσε», λέει ο συζυγοκτόνος

Μία μητέρα τριών παιδιών στο χωριό Τσιλιβί στη  Ζάκυνθο είναι το νέο θύμα, μέσα σε λίγες ώρες, στη λίστα με τις γυναικοκτονίες που μακραίνει καθημερινά. Δράστης φέρεται να είναι ο 50χρονος σύζυγός της που την ξυλοκόπησε και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε. 

Ζάκυνθος: Συνελήφθη ο 51χρονος - Είχε στραβώσει το μαχαίρι από τα χτυπήματα

Ο 20χρονος γιος της «ράγισε» καρδιές, λίγες ώρες αφότου η μητέρα του ξεψύχησε. Όπως αποκάλυψε, η 41χρονη ήταν μια μάνα που αγωνιούσε και έτρεχε για τα παιδιά της, όμως φοβόταν πολύ τον συζυγό της:

Φοβόταν, γυρνούσε στο σπίτι με τον φόβο. Η συμπεριφορά του χειροτέρευε με την πάροδο του χρόνου. Συνέβαινε για αρκετά χρόνια. 

«Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα, ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε γενικά με τη μάνα μου. Έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα και εγώ δεν ήμουν εδώ. Τα έκανε όλα για εμάς. Μόνο για τα παιδιά της. Ήταν η τέλεια μάνα. Λυπάμαι τα αδέλφια μου, πρέπει να βρούμε μια λύση και να συνεχίσουμε», είπε συγκλονισμένος ο γιος του ζευγαριού. 

γυναικοκτονία Ζάκυνθος

Ζάκυνθος: Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η 41χρονη - Τον είχε καταγγείλει στις Αρχές

Η κακοποίηση της άτυχης γυναίκας φαίνεται πως ήταν συνήθεια για τον 50χρονο. Η μητέρα τριών παιδιών, τα δύο από αυτά ανήλικα, τον είχε καταγγείλει στις αρχές όχι μία αλλά δύο φορές.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Star ο πρόεδρος της κοινότητα Τσιλίβι, το θύμα είχε ξανά προβεί σε τέτοιες ενέργειες. Η αστυνομία τον συνέλαβε πριν λίγο καιρό, έμεινε τρεις μέρες μέσα και μετά τον άφησαν ελεύθερο.

Τα σημάδια της πάλης ήταν εμφανή στο σπίτι της άτυχης γυναίκας. Χθες το απόγευμα ο σύζυγός της άρχισε και πάλι να την χτυπά.  Εκείνη ξέφυγε και ενώ βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση κατάφερε να υποβάλλει  μήνυση. Όταν επέστρεψε στο σπίτι της, τον βρήκε και πάλι μπροστά της. 

γυναικοκτονία Ζάκυνθος 2

Σύμφωνα με μαρτυρίες την άρπαξε από τα μαλλιά και την έσυρε στο μπαλκόνι, φωνάζοντας της «θα σε σκοτώσω». Τη χτύπησε ανελέητα και στη συνέχεια την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. 

Μετά το άγριο φονικό ο κατηγορούμενος εξαφανίστηκε από τον τόπο του εγκλήματος. Η αστυνομία ενημερώθηκε από τους γείτονες και άρχισε να τον αναζητά. Τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν σε γειτονικό χωριό στην οικοδομή όπου δούλευε. 

Η άτυχη μητέρα εργαζόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής. Όπως λένε οι γείτονες ο σύζυγός της τη ζήλευε παθολογικά. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top