Ζάκυνθος: «Τη σκότωσα γιατί με απατούσε», λέει ο συζυγοκτόνος

«Τη χτύπησε και την τραβούσε από τα μαλλιά»

«Τη σκότωσα γιατί με απατούσε», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου στους αστυνομικούς, λίγες ώρες αφού ξυλοκόπησε και σκότωσε τη σύζυγό του στη Ζάκυνθο.

Ζάκυνθος: Συνελήφθη ο 51χρονος - Είχε στραβώσει το μαχαίρι από τα χτυπήματα

Το πρωί της Τρίτης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο 51χρονος που  μαχαίρωσε και σκότωσε τη 41χρονη σύζυγό του, αφού πρώτα την ξυλοκόπησε με απίστευτη βαρβαρότητα στο σπίτι τους, στο χωριό Τσιλιβή Ζακύνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να προκληθεί κρανιοεγκεφαλική βλάβη, ενώ είχε δεχτεί και χτύπημα με μαχαίρι.

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο - Την ξυλοκόπησε και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Μετά τη στυγερή δολοφονία, ο δράστης έφυγε από το σπίτι, με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Τελικά, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Μαραθιά, στο Κερί. Μετά τη σύλληψή του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς:

Τη σκότωσα γιατί με απατούσε.

Η άτυχη 41χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών και δούλευε ως καμαριέρα σε ξενοδοχείο της περιοχής του Τσιλιβή.

Ο 40χρονος αλλοδαπός, είχε απασχολήσει κατά παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, καθώς είχε συλληφθεί για ενδοοικογενεική βία και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ακόμα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης φαίνεται να ζήλευε την σύζυγό του και αυτή ήταν η αφορμή για όλους τους καβγάδες του ζευγαριού. 

Ζάκυνθος: «Τη χτύπησε και την τραβούσε από τα μαλλιά, φωνάζοντας πως θα τη σκοτώσει»

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του ζευγαριού, μετά από καταγγελία γείτονα που άκουσε τις φωνές του ζευγαριού, λίγο πριν τη μαχαιρώσει μέχρι θανάτου.

Την ίδια ώρα, σοκάρει η μαρτυρία γειτόνισσας. Όπως είπε στην αστυνομία, ο δράστης αφού χτύπησε την άτυχη γυναίκα, στη συνέχεια την τραβούσε από τα μαλλιά και φώναζε πως θα τη σκοτώσει.

Μάλιστα, η γειτόνισσα του ζευγαριού ήταν αυτή που βρήκε την άτυχη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος και δίπλα της ήταν ένα κουζινομάχαιρο, η λάμα του οποίου είχε στραβώσει από τα χτυπήματα στο σώμα της.

Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα, είναι ότι η 41χρονη, λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή, είχε πάει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση κατά του δράστη, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα την είχε χτυπήσει. Στις 22:30 επέστρεψε στο σπίτι και τότε ο δράστης σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας, τη χτύπησε και την τραβούσε από τα μαλλιά, φωνάζοντας πως θα τη σκοτώσει.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση, ενώ υπήρχε απόφαση Πρωτοδικείου για τον οικοδόμο που έλεγε ότι απαγορεύεται να μένει και να προσεγγίζει τη συζυγική εστία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top