Ζάκυνθος: «Φταίμε κι εμείς», λέει ο γιος της 41χρονης

Τη χτυπούσε, αλλά τον άφηνε να μένει στο σπίτι γιατί τον λυπόταν

Ο γιος της 41χρονης που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι η μητέρα του φοβόταν τον πατέρα του

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η Ζάκυνθος από τη γυναικοκτονία της 41χρονης στο Τσιλιβί. 

Σήμερα, ο 50χρονος γυναικοκτόνος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα και να απολογηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του. 

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο γιος της 41χρονης - «Η μητέρα μου τον φοβόταν»

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο δράστης ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια την έσφαξε με ένα κουζινομάχαιρο στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. 

δολοφονία Ζάκυνθος

Το σπίτι, όπου δολοφονήθηκε η 41χρονη από τον σύζυγό της - imerazante.gr

Γείτονες ειδοποίησαν έντρομοι την αστυνομία, η οποία όταν έφτασε στο σπίτι βρήκε τη γυναίκα αιμόφυρτη και σοβαρά τραυματισμένη. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, όμως η 41χρονη υπέκυψε στα τραύματά της, λίγα λεπτά αφότου έφτασε στο νοσοκομείο. 

Το θύμα έφερε μώλωπες κι εκδορές και είχε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και τον θώρακα. 

Ζάκυνθος: Στράβωσε το μαχαίρι από τη μανία των χτυπημάτων

Ήταν τέτοια η μανία του 51χρονου που στράβωσε μέχρι και η λάμα του μαχαιριού από τη δύναμη των χτυπημάτων. 

Ζάκυνθος: Συνελήφθη ο 51χρονος - Είχε στραβώσει το μαχαίρι από τα χτυπήματα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι στα πλευρά και το πρόσωπο, ενώ είχε δεχθεί γροθιές και κλωτσιές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα Ζακύνθου, αναμένεται το Χαμόγελο του Παιδιού να αναλάβει τα δύο ανήλικα παιδιά της άτυχης 41χρονης. Πρόκειται για ένα κορίτσι 8 ετών και ένα αγόρι 14 ετών, ενώ το τρίτο παιδί είναι ενήλικο, 20 ετών, και μένει μόνιμα στην Καλαμάτα.

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο - Την ξυλοκόπησε και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Μετά την άγρια δολοφονία της συζύγου του ο δράστης έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα και πήγε στην οικοδομή, όπου εργαζόταν στο χωριό Κερί. 

Ζάκυνθος: «Τον λυπόταν και τον κρατούσε στο σπίτι της»

Ο 51χρονος φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά τη σύζυγό του και η 41χρονη τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία για ξυλοδαρμό. 

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση. Υπήρχε μάλιστα απόφαση Πρωτοδικείου για τον οικοδόμο που έλεγε ότι απαγορεύεται να μένει και να προσεγγίζει τη συζυγική εστία.

Λίγο καιρό πριν, στις 22 Ιουνίου, είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 41χρονης και του είχε απαγορευθεί να προσεγγίζει το σπίτι της σε απόσταση 100 μέτρων. 

Η γυναίκα, όμως, τον λυπήθηκε, καθώς δεν είχε πού να μείνει, και τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, μέχρι που τη σκότωσε.

Ζάκυνθος: «Φταίμε κι εμείς», λέει ο γιος της 41χρονης

Συντετριμμένος είναι ο μεγαλύτερος γιος της 41χρονης, ο οποίος δεν κατάφερε να σώσει τη μητέρα του από τον βίαιο πατέρα του. 

«Ήταν η κακιά ώρα. Έλειπα, δεν πρόλαβα. Συνέβαινε για αρκετά χρόνια. Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα και ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε με την μάνα μου. Γύριζε στο σπίτι με τον φόβο μετά την δουλειά και τώρα αυτή την περίοδο έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Κι εγώ δεν ήμουν εδώ. Είχαμε επικοινωνία με τον πατέρα μου, απλά ήταν άνθρωπος που με την πάροδο του χρόνου η συμπεριφορά του χειροτέρευε», είπε.

Ζάκυνθος: «Τη χτυπούσε και την τραβούσε από τα μαλλιά»

Γειτόνισσα της 41χρονης είπε στην αστυνομία ότι ο δράστης, αφού τη χτύπησε, στη συνέχεια την τραβούσε από τα μαλλιά και ούρλιαζε ότι θα τη σκοτώσει. 

Εκείνη ήταν μάλιστα που βρήκε την άτυχη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος και ειδοποίησε τις αρχές. Δίπλα της ήταν το κουζινομάχαιρο με το οποίο της επιτέθηκε ο 51χρονος. 

Ζάκυνθος: «Τη σκότωσα γιατί με απατούσε»

Ο 51χρονος ομολόγησε με κυνικότητα τη δολοφονία της γυναίκας του. 

Ζάκυνθος: «Τη σκότωσα γιατί με απατούσε», λέει ο συζυγοκτόνος

«Τον τελευταίο καιρό είχα μάθει πως με απατούσε. Γι' αυτόν τον λόγο ήμουν βίαιος απέναντί της. Το βράδυ έμεινα έξω. Μόνος μου έκατσα στο βουνό, στην περιοχή Μπόχαλη. Πήγα για δουλειά γιατί δεν είχα καταλάβει ότι τη σκότωσα. Δεν πίστευα ότι τη σκότωσα. Μετανιώνω, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Με απατούσε και έχασα τον έλεγχο», ανέφερε ο 51χρονος γυναικοκτόνος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top