Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο γιος της 41χρονης - «Η αδελφή μου ζητά τη μαμά της»

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο συζυγοκτόνος

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 50χρονος συζυγοκτόνος που το βράδυ της Κυριακής μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, στη Ζάκυνθο

Ζάκυνθος: «Φταίμε κι εμείς», λέει ο γιος της 41χρονης

Η γυναίκα ήταν άγρια χτυπημένη στα πλευρά και στο πρόσωπο. Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας περίμενε τον δράστη - πατέρα του στο δικαστικό μέγαρο με ένα μεγάλο «γιατί» στα χείλη. Όσα είπε έξω από το δικαστήριο προκαλούν ανατριχίλα: 

Κανονικά πρέπει να με αφήσει να τον δω εδώ, να κάνω ό,τι μου έρθει ό,τι βγει εκείνη τη στιγμή, γιατί αυτό που έκανε δεν συγχωρείται. Η μικρή μου αδελφή ζήταγε την μάνα μου χθες το βράδυ.

Ο 50χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας απέφυγε να κοιτάξει στα μάτια τον 20χρονο γιο του που τον περίμενε συντετριμμένος, ζητώντας απαντήσεις από τον άνθρωπο που του στέρησε την μητέρα. 

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο γιος της 41χρονης - «Η μητέρα μου τον φοβόταν»

γυναικοκτονία Ζάκυνθος

Σε λυγμούς ξέσπασε ο γιος του θύματος έξω από δικαστήριο 

«Ήρθα έτσι... Ένιωθα ότι έπρεπε να έρθω, δεν ξέρω. Να δω πώς αυτός ο άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο», είπε ο 20χρονος με δάκρυα στα μάτια.

Ο εισαγγελέας άσκησε στον 50χρονο γυναικοκτόνο ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία από πρόθεση και πήρε παράταση για να απολογηθεί την Παρασκευή. 

γυναικοκτονία Ζάκυνθος 2

Ζάκυνθος: «Η μικρή αδελφή μου ζητάει τη μητέρα της»

Το θύμα είχε τρία παιδιά: τον 20χρονο, ένα κορίτσι 8 ετών και ένα αγόρι 14.

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας έβλεπε την συμπεριφορά του πατέρα του να χειροτερεύει, όπως είπε, καθημερινά, ενώ ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι κανείς δεν κατάφερε να σώσει την μητέρα τους. 

«Δεν άκουγε, θολωνε όταν ερχόταν σπίτι. Ήταν θολωμένος, δεν άκουγε κανέναν. Ακόμα και τα παιδιά του. Χάλαγε τα λεφτά του αντί να βοηθήσει για κάτι καλύτερο για τα παιδιά του. Έκανε δυό δουλειές η μάνα μας για να τα βγάλει πέρα. Συντηρούσε η μάνα μου έναν τέτοιο άνθρωπο», πρόσθεσε ο 20χρονος.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με μαρτυρίες τους τελευταίους μήνες οι σχέσεις του ζευγαριού είχαν ξεφύγει. Το απόγευμα της Κυριακής ένας ακόμη άγριος ξυλοδαρμός οδήγησε την γυναίκα στο τμήμα, όπου κατήγγειλε τον σύζυγό της και υπέβαλε για δεύτερη φορά μήνυση εναντίον του. Στη συνέχεια έφυγε από το τμήμα, χωρίς συνοδεία αστυνομικών, και επέστρεψε στο σπίτι όπου περίμενε τα παιδιά της. 

Ο δράστης εμφανίστηκε μπροστά της και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. 

Τα παιδιά της άτυχης γυναίκας  θα αποχαιρετήσουν την μητέρα τους την Παρασκευή  στην Αλβανία όπου θα γίνει η κηδεία της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top