Εύβοια: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ που επιτέθηκε σε 6χρονο

Στην εντατική νοσηλεύεται το παιδί - Συνεχίζεται η προανάκριση

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται ο εξάχρονος, ο οποίος δέχθηκε χθες επίθεση από ροτβάιλερ στην παραλία του Λιμνιώνα στην Εύβοια. Την ίδια ώρα η αστυνομία συνέλαβε τον 41χρονο ιδιοκτήτη του σκύλου.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι κάτοικος Χαλκίδας, κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και ενημερώθηκε σχετικά ο εισαγγελέας Χαλκίδας, ο οποίος έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση.

Το παιδί υποβλήθηκε σε πολύωρη λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα, καθώς έφερε βαθιά τραύματα στο κεφάλι και στον θώρακα. 

Εύβοια: Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε 6χρονο και το δάγκωσε στο κεφάλι

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το πρωί βρισκόταν στην παραλία μαζί με τους γονείς του. Λίγο μετά τις έντεκα, ο σκύλος, ράτσας ροτβάιλερ, ξέφυγε από την προσοχή του ιδιοκτήτη του και δάγκωσε το αγοράκι στο κεφάλι και στα πλευρά. 

Έντρομοι οι γονείς ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών. Εκεί οι γιατροί αποφάσισαν τη διακομιδή του στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα, καθώς τα τραύματά του ήταν σοβαρά. 

Το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο που προκάλεσε ο σοβαρός τραυματισμός του παιδιού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top