Πάτρα: Ποιος βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια

Αντιφάσεις από τις αδερφές Πισπιρίγκου – Τι κατέθεσαν νοσηλεύτριες

Το ερώτημα για το ποιος βρήκε τελικά νεκρή τη μικρή Ίριδα στην κούνια της εξακολουθεί να παραμένει.

Την βρήκε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, ή η μικρή Τζωρτζίνα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου θεωρείται ένα από τα βασικά πρόσωπα στην υπόθεση θανάτου της Ίριδας, αφού ήταν στο σπίτι μαζί με την αδελφή της και την Τζωρτζίνα.

Αποκάλυψη Star: Η ημερομηνία - «κλειδί» που προδίδει την Πισπιρίγκου

Δύο νοσηλεύτριες έχουν καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τους είχε πει ότι το μωρό το βρήκε νεκρό στην κούνια η Τζωρτζίνα.

Θάνατος Τζωρτζίνας: Οι σπασμοί και η «περίεργη» ψυχραιμία της Πισπιρίγκου

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, ωστόσο, είχε πει σε συνέντευξή της στο Star πως η ίδια το είχε βρει νεκρό το μωρό με μελανιασμένα χείλη.

Πάτρα: Νέα απάντηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, Τζωρτζίνα

Δύο νοσηλεύτριες έχουν καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τους είχε πει ότι το μωρό το βρήκε νεκρό στην κούνια η Τζωρτζίνα - Εδώ η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης και η Τζωρζίνα

Άνθρωπος του περιβάλλοντος της οικογένειας Δασκαλάκη, προσπαθώντας να εξηγήσει τις αντιφάσεις ανάμεσα στις αδερφές Πισπιρίγκου, είπε στο Star πως οι αδερφές ισχυρίζονται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ποτέ δεν ανέφερε ότι η Τζωρτζίνα βρήκε το μωρό νεκρό.

Πάτρα: Άφησαν πριν τον Επιτάφιο ένα λουλούδι έξω από το σπίτι των 3 παιδιών

Ισχυρίζονται πως αυτό το οποίο είχε πει η μητέρα της είναι ότι η Τζωρτζίνα ήταν τόσο δυνατό παιδί που ψυχικά κατάφερε και στάθηκε γενναία απέναντι στον θάνατο τόσο της Ίριδας και της Μαλένας. Παράλληλα, ότι είχε αναφερθεί και στο γεγονός πως η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά στις προσπάθειες που έκαναν για ανάνηψη του μωρού, αλλά και στη στιγμή που οι διασώστες πήραν το μωρό με το ασθενοφόρο για το Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων.

Αποκάλυψη Star: Πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου «έκρυψε» τα ίχνη της

Πρόκειται για εκείνη την τραγική στιγμή που η Τζωρτζίνα στεκόταν στην πόρτα του σπιτιού και παρακαλούσε τον Θεό να μην της πάρει και αυτό το αδελφάκι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top