Πάτρα: Νέα απάντηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Ίριδας

Ποιος βρήκε νεκρό το βρέφος στην κούνια;

Σε αντιφάσεις έχουν πέσει οι αδερφές Πισπιρίγκου όσον αφορά το ποιος βρήκε την μικρή Ίριδα νεκρή. Τι απαντά εκ νέου η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Νέες δηλώσεις Δήμητρας Πισπιρίγκου: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου»

Σε πλήρη αντίθεση έρχεται η κατάθεση παιδιάτρου της μικρής Τζωρτζίνας με τα λεγόμενα των αδελφών Πισπιρίγκου, αναφορικά με το ποιος βρήκε νεκρό το έξι μηνών βρέφος στην κούνια. Η γιατρός κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι η μητέρα της εννιάχρονης της είχε πει ότι η Τζωρτζίνα είχε βρει νεκρή την Ίριδα, ενώ Ρούλα και Δήμητρα ισχυρίζονται ότι εκείνες βρήκαν νεκρό το μωρό.

Δήμητρα Πισπιρίγκου

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου θεωρείται ένα από τα βασικά πρόσωπα στην υπόθεση θανάτου της Ίριδας, αφού ήταν στο σπίτι μαζί με την αδελφή της και την Τζωρτζίνα. Μετά την κατάθεση της γιατρού, το Star και η Κωνσταντίνα Τσεγγενέ επικοινώνησαν εκ νέου μαζί της, προκειμένου να τοποθετηθεί ξανά στο επίμαχο ζήτημα: ποιος βρήκε νεκρό το παιδί στην κούνια;

Η θεία των τριών κοριτσιών είναι κατηγορηματική ότι εκείνη βρήκε νεκρό το μωρό στο κρεβατάκι του, στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου. Αυτό, όμως, έρχεται σε αντίθεση με όσα είχε ισχυριστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ειδικευόμενη παιδίατρο.

Σημειώνεται ότι ένα μήνα μετά τον θάνατο της Ίριδας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου σε τηλεφωνική επικοινωνία είχε αναφέρει ότι η Τζωρτζίνα κοιμόταν και εκείνη ήταν που είδε ότι το μωρό ήταν ακίνητο με μελανά χείλη.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top