Νέες δηλώσεις Δήμητρας Πισπιρίγκου: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου»

Τι απαντά για τα περί σύλληψής της

Όσα είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου περί συλλήψεων στην υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών της αδερφής της - Βίντεο Alpha

Για παρερμηνεία των δηλώσεών της έκανε λόγο η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα. «Δε μίλησα για τη δική μου σύλληψη», ξεκαθάρισε. 

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Περιμένω τη σύλληψή μου»

Νέες δηλώσεις έκανε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, τη θεία των τριών παιδιών από την Πάτρα. Η αδερφή της Ρούλας ξεκαθάρισε ότι τα λεγόμενά της περί σύλληψης παρερμηνεύτηκαν από δημοσιογράφο και ότι ουδέποτε αναφέρθηκε στη δική της σύλληψη. 

Νέες δηλώσεις Δήμητρας Πισπιρίγκου: Τι αποκάλυψε για τον θάνατο της Ίριδας

«Εγώ είπα ότι περιμένω να δω την επόμενη σύλληψη, όχι τη δική μου. Κάποιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν φιλικές συνομιλίες για να κάνουν άρθρα και δηλώσεις», είπε μιλώντας στο pelop.gr.

Δήμητρα Πισπιρίγκου

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου με τη μητέρα της Ρούλας στη ΓΑΔΑ - Eurokinissi

Ακόμα, γνωστοποίησε πως για το θέμα θα υπάρξει παρέμβαση από τον δικηγόρο της οικογένειας Πισπιρίγκου μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η θεία των τριών παιδιών έχει δηλώσει από την αρχή της υπόθεσης πως είναι στη  διάθεση των Αρχών, αφού ήταν παρούσα όταν βρέθηκε νεκρή η έξι μηνών Ίριδα στην κούνια της.

«Δεν έχω να κρύψω κάτι, την αλήθεια θα πω. Επειδή βρήκα ένα παιδί νεκρό, είμαι συνεργός; Οι γιατροί που βρήκαν και τη Μαλένα και την Τζωρτζίνα δεν είναι; Το έχω πει πολλές φορές και καταντάω “μαιντανός”. Όποια δήλωση μου και να κοιτάξεις, έχω πει ακριβώς τι έχει συμβεί», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αlpha.

αδερφή και μάνα Δήμητρας Πισπιρίγκου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top