Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Περιμένω τη σύλληψή μου»

Ειρωνική η θεία των τριών παιδιών από την Πάτρα

Η θεία των τριών παιδιών από την Πάτρα Δήμητρα Πισπιρίγκου αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στον θάνατο της Ίριδας. Με ειρωνική διάθεση ανέφερε πως περιμένει τη σύλληψή της. Δήλωσε στη διάθεση των αρχών και ότι θα είναι στο πλευρό της αδελφή της που είναι «αθώα».

Στη διάθεση των αρχών δήλωσε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, την ώρα που τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών.

Πάτρα Παιδιά: Τι Κατέθεσε Ο Γιατρός Της Τζωρτζίνας Στην Ανακρίτρια

Η θεία των παιδιών, σε νέες της δηλώσεις στον Alpha αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση και επανέλαβε ότι δεν έχει διαπράξει καμία έκνομη ενέργεια, μετά τους ισχυρισμούς γειτόνισσας ότι «παρενόχλησε σεξουαλικά μία κοπέλα».

αδελφή και μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου δήλωσε ότι είναι στη διάθεση των αρχών

Μάλιστα, σε δηλώσεις της μέσω του ΑΝΤ1, εμφανίστηκε άκρως ειρωνική, καθώς σε  ερώτηση για το πώς περνάει αυτές τις ώρες, απάντησε: «Περιμένω τη σύλληψή μου... ».

Πάτρα: Μάνος και Ρούλα στο καρναβάλι, μετά τον θάνατο της Μαλένας

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα, την αλήθεια θα πω», είπε στον Alpha.

Οικογένεια Πισπιρίγκου                                          Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση της Πάτρας

Αναφερόμενη, μάλιστα, στο γεγονός ότι ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή στο κρεβατάκι της τη μικρή Ίριδα αναρωτήθηκε: «Εγώ που βρήκα το παιδί νεκρό είμαι συνεργός; Δηλαδή και οι γιατροί που το βρήκαν νεκρό, είναι κι αυτοί συνεργοί;».

Πάτρα: «Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν έξω με αναστολή»

Όσον αφορά στην αδελφή της είπε: «Δε θα στραφώ ποτέ εναντίον της Ρούλας, γιατί ξέρω ότι δεν έχει σκοτώσει κανέναν. Η Ρούλα είναι μέσα επειδή καταδικάστηκε από την κοινή γνώμη. Στη δικογραφία δεν υπάρχουν στοιχεία, το μόνο που υπάρχει είναι η κεταμίνη. Είναι άδικο αυτό που της έχει συμβεί, κάποιο λάθος έχει γίνει...».

Πάτρα: Πληροφορίες για προσαγωγή ατόμου τις επόμενες ώρες

Τέλος, διέψευσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου κάνει απεργία πείνας μέσα στη φυλακή, λέγοντας πως τρώει όσο μπορεί να φάει εκεί που βρίσκεται. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top