Πάτρα: «Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν έξω με αναστολή»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αρνείται τη σεξουαλική παρανόχληση

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου διέψευσε μαρτυρίες ότι έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση και τόνισε ότι το ποινικό της μητρώο είναι λευκό. Επέμεινε ότι η κεταμίνη που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα ήταν ιατρικό λάθος. Είπε ότι η αδελφή της επιμένει ότι είναι αθώα και προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά της.

Στην οικογένεια της μητέρας των παιδιών από την Πάτρα έχουν πέσει τα φώτα της δημοσιότητας, μετά από τη σύλληψή της για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας. Τα στόματα έχουν ανοίξει και οι αναφορές για την οικογένεια πληθαίνουν συνεχώς. 

Πάτρα: Πληροφορίες για προσαγωγή ατόμου τις επόμενες ώρες

Γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου δήλωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ότι η αδελφή της 33χρονης είχε φάκελο στην ασφάλεια, είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση και βρισκόταν εκτός φυλακής με τρία χρόνια αναστολή. 

Σύμφωνα με τη γειτόνισσα, η αδελφή της Ρούλας είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ στο Facebook σαν άνδρας και παρενοχλούσε σεξουαλικά μια κοπέλα. 

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Έχω λευκό ποινικό μητρώο»

Ωστόσο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου διέψευσε την ανώνυμη αυτή μαρτυρία, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ισχύει τίποτα από όσα ισχυρίστηκε η γειτόνισσα. 

Μάνος Δασκαλάκης: Είχε δηλώσει συμμετοχή ακόμα και στο φετινό Survivor

Έστειλε, μάλιστα, και το λευκό ποινικό της μητρώο για να αποδείξει πως δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούστηκαν. 

«Ειλικρινά γελάω από την ώρα που το ακούω. Είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου, επειδή το έχω διαβάσει αυτό. Σας έχω προωθήσει το ποινικό μου μητρώο που είναι καθαρό. Δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα. Ένα δικαστήριο έχω που είναι τροχαίο, στο οποίο μάλιστα δεν ευθύνομαι εγώ. Μας τράκαραν μαζί με τη μητέρα μου», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την «καίει» η εικόνα των μόνιτορ της Τζωρτζίνας

Αναφερόμενη στην αδελφή της είπε ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά, και προσπαθεί να αποδείξει πως δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και κανενός παιδιού της. 

«Αν διαβάσει κάποιος τη δικογραφία, θα καταλάβει πως όταν χορηγήθηκε η κεταμίνη, η Ρούλα δεν ήταν στο δωμάτιο. Έχει γίνει κάποιο ιατρικό λάθος, όχι από δόλο. Ο διοικητής βγήκε είπε ότι δε χορηγήσαμε, όχι ότι δεν έχουν κεταμίνη. Και οι γιατροί αυτό λένε στις καταθέσεις τους, ότι δεν χορήγησαν, όχι πως δεν έχουν», πρόσθεσε. 

Πάτρα: Το άγνωστο επεισόδιο της Τζωρτζίνας που αποκάλυψε ο Μάνος Δασκαλάκης

Όσον αφορά στο πανάκι που βρέθηκε στην Ίριδα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε πως «όταν σήκωσα το παιδί, δε βρήκα κανένα πανάκι. Το πανάκι το βρήκαν η Ρούλα και ο Μάνος».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top