Πάτρα: Το άγνωστο επεισόδιο της Τζωρτζίνας που αποκάλυψε ο Μάνος Δασκαλάκης

Καταθέτουν πρόσωπα «κλειδιά» - Πληροφορίες για μία νέα σύλληψη

Σε ρήξη η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (6/4)

Ένα άγνωστο μέχρι σήμερα επεισόδιο της μικρής Τζωρτζίνας στο Ωνάσειο περιέγραψε στην κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης. Τις επόμενες ημέρες καταθέτουν μάρτυρες «κλειδιά» που θα ρίξουν περισσότερο «φως» στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Δεν αποκλείεται μία νέα σύλλληψη μέσα στην εβδομάδα. 

Πάτρα: «Για τα τρία αγγελούδια που δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν»

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε την Πέμπτη στην ανακρίτρια ο Μάνος, η Ρούλα Πισπιρίγκου τού είχε περιγράψει ένα επεισόδιο της εννιάχρονης, όμοιο με εκείνο που είχε το παιδί στο Καραμάνδειο Νοσοκομείο. 

Ο αυξημένος δείκτης της Τζωρτζίνας - Τι είπε ο Δ/ντης ΜΕΘ στην ανακρίτρια

«Πήγαμε, λοιπόν, στο Ωνάσειο, όπου το πρώτο βράδυ εκεί η Τζωρτζίνα μου ξανά διασωληνώθηκε, χωρίς να γνωρίζουμε γιατί υπήρξε ξανά αυτό το επεισόδιο, δηλαδή επαναλήφθηκε το επεισόδιο της ανακοπής όμοιο με εκείνο του Καραμάνδειου. Λέω ότι είναι όμοιο γιατί την ίδια περιγραφή την είχα ακούσει από την κατηγορουμένη και για το επεισόδιο που έκανε η Τζωρτζίνα στο Καραμάνδειο.

Την ώρα του επεισοδίου το παιδί ήταν στη ΜΕΘ χωρίς να έχει κανέναν δίπλα του. Οι γιατροί μας ειδοποίησαν τις πρώτες πρωινές ώρες, γύρω στις 07.00 και τρέξαμε να δούμε τι συμβαίνει. Εκεί μας ενημέρωσαν για ποιο λόγο διασωλήνωσαν την Τζωρτζίνα», κατέθεσε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης.

Πάτρα παιδιά: «Η Τζωρτζίνα υπέφερε» - Πιθανό να υπήρξε αποστέρηση οξυγόνου

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις καταθέσεις του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου και τη δικογραφία, προέκυψε ότι κατά την εισαγωγή της στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Πατρών στις 19 Ιανουαρίου του 2021, «παρουσίασε εννέα αιφνίδια επεισόδια που περιελάμβαναν: περιστομική κυάνωση με συνοδό πτώση κορεσμού οξυγόνου χωρίς τονικοκονικές κινήσεις και σε μερικά από αυτά βραδυκαρδία (μέχρι 60 σφίξεις το λεπτό) που εξελίσσονταν σε ταχυκαρδία (μέχρι 150 σφίξεις το λεπτό)».

Πάτρα: «Έφυγα λόγω της απιστίας της Ρούλας» - Όσα κατέθεσε ο Μάνος

Ακόμα, το παιδί υπέστη δύο ανακοπές, που είχαν καταγραφεί. Η μία στο Καραμανδάνειο, όπου οι γιατροί επανέφεραν το κορίτσι μετά από 55 λεπτά ΚΑΡΠΑ και η δεύτερη στο νοσοκομείο Παίδων, όταν η Τζωρτζίνα κατέληξε.

Πάτρα: Τα πρόσωπα «κλειδιά» που αναμένεται να καταθέσουν τις επόμενες ώρες

Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας, στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχουν μπει και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένενται να καταθέσουν στις Αρχές μάρτυρες «κλειδιά», που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση της Πάτρας.

Ανάμεσα στους μάρτυρες αυτούς είναι και ένας άνδρας που εργάζεται σε εταιρεία ασφαλείας υψηλών προσώπων και στον οποίο φέρεται να είχε απευθυνθεί η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τα πρώτα δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε υποψίες για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 συνάντησε δύο φορές τη Ρούλα Πισπιρίγκου, παρουσία συγγενικών της προσώπων. Αρχικά, του ζήτησε να αναλάβει την προστασία της και εν συνεχεία του ζήτησε να μάθει πώς γίνονται οι ανακρίσεις στο τμήμα ανθρωποκτονιών. Επίσης, σύμφωνα με όσα είπε, τον ρώτησε αν γνωρίζει κάποιον που μπορεί να κάνει κακό στον Μάνο Δασκαλάκη για να τον κάνει να γυρίσει πίσω στην Πάτρα.

Ακόμα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τις επόμενες ώρες ακόμα ένα άτομο θα πάει στο Ανθρωποκτονιών, στην Αθήνα, και ενδέχεται μετά την κατάθεσή του οι αρχές να προχωρήσουν σε μία ακόμα σύλληψη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top