Πάτρα: «Έφυγα λόγω της απιστίας της Ρούλας» - Όσα κατέθεσε ο Μάνος

«Είδα να κάνει ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα και τη Τζωρτζίνα να φωνάζει»

Στο «φως» της δημοσιότητας έφερε την Παρασκευή το βράδυ την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου.

Πάτρα: Το αινιγματικό μήνυμα του Μάνου έναν μήνα πριν τη σύλληψη της Ρούλας

Ο Μάνος Δασκαλάκης, στην πολύωρη κατάθεσή του, μίλησε για όλα. Για τη σχέση του με την κατηγορούμενη, για τη δολοφονία της κόρης τους, για τις εξωσυζυγικές σχεσείς, αλλά και την κεταμίνη.

Μάνος Δασκαλάκης: Πάνω από τις τρεις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια

Μάνος Δασκαλάκης

Μάνος Δασκαλάκης: «Μέχρι τον θάνατο της Μαλένας ήταν όλα ιδανικά»

Μέχρι το έτος 2019 που απεβίωσε η μικρή μας Μαλένα, της οποίας η αιτία θανάτου ήταν η ηπατική ανεπάρκεια, ήμασταν μια χαρά σαν οικογένεια. Ήταν όλα ιδανικά μεταξύ μας. Από το έτος 2019 και μετά και λόγω του θανάτου της μικρής μας Μαλένας άρχισαν τα μικροπροβλήματα στη σχέση μας, χωρίς αυτό, όμως, να έχει αντίκτυπο στα παιδιά μας.

Στη συνέχεια, ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε ότι ο θάνατος του πρώτου παιδιού δημιούργησε μεταξύ τους συναισθηματικό κενό

«Μετά τον θάνατο της Μαλένας, αντί να μας δέσει όλο αυτό, άρχισε να μας απομακρύνει και εμένα προσωπικά άρχισε να με απομακρύνει αυτό πιο πολύ συναισθηματικά από τη συζυγική μας σχέση. Δηλαδή η Ρούλα προσπαθούσε να συνέλθει από την απώλεια του παιδιού μας, ενώ εγώ ασχολιόμουν περισσότερο με το άλλο παιδί, με τη Τζωρτζίνα μας. Όλη αυτή η κατάσταση δημιούργησε μεταξύ μας ένα συναισθηματικό κενό»

Μάνος Δασκαλάκης: «Αδυνατώ να πιστέψω ότι το έχει κάνει η Ρούλα»

Μάνος Δασκαλάκης στην ανακρίτρια

Πάτρα: «Έφυγα από το σπίτι λόγω της απιστίας της Ρούλας»

Στην κατάθεση του ο Μάνος Δασκαλάκης αποκάλυψε γιατί έφυγε από το σπίτι πριν τον θάνατο της Ίριδας. Ο λόγος, όπως ισχυρίστηκε, ήταν η απιστία της Ρούλας. 

Δυο με τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Ίριδας είχα φύγει από το σπίτι και έμενα στους γονείς μου. Είχα μάθει ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άνδρα, πράγμα που μου το επιβεβαίωσε και η ίδια. Απλώς έφυγα από το σπίτι, χωρίς να της ανακοινώσω κάτι. Τέτοιου είδους ανακοίνωση έκανα αφού επήλθε ο θάνατος της Ίριδας.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση, όπως και ο Μάνος»

Μάνος Δασκαλάκης - Ρούλα Πισπιρίγκου

Μάνος Δασκαλάκης: «Βρήκα τη Ρούλα να κάνει ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα»

Απαντώντας στις ερωτήσεις της ανακρίτριας για την ημέρα που πέθενε το έξι μηνών βρέφος, η μικρή Ίριδα, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι μόλις έφτασε στο σπίτι, είδε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να κάνει ΚΑΡΠΑ στο παιδί.

«Μόλις έφτασα, αντίκρισα τη Ρούλα να κάνει ΚΑΡΠΑ στο παιδί μας και την Τζωρτζίνα να φωνάζει "Θεέ μου, μην μου πάρεις την αδελφούλα μου" και τη Ρούλα να φωνάζει "Δε θα σε αφήσω κι εσένα να μου φύγεις". Καθώς έσπευσα να βοηθήσω τη Ρούλα, έπιασα το ποδαράκι της Ίριδας και ήταν παγωμένο. Και τότε ήρθε και το ασθενοφόρο. Πήρε το ασθενοφόρο το παιδί μας, συνέχισαν μέσα στο ασθενοφόρο να προσπαθούν να επαναφέρουν το μωρό και μετά από 2 με 3 λεπτά, ξεκινήσαμε για το Καραμανδάνειο. Φτάνοντας εκεί ανέλαβαν οι γιατροί το καθήκον τους, αλλά απ' όσο μας ενημέρωσαν ήταν ήδη αργά. Εκείνη την ώρα εγώ κατέρρευσα, δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε γίνει και η Ρούλα ήταν σε κατάσταση σοκ και έκλαιγε συνέχεια».

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα»

«Για εννέα μήνες κυλούσαν όλα ομαλά και φυσιολογικά. Εγώ λόγω δουλειάς έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι. Εργαζόμουν ως οδηγός σε εταιρία εξειδικευμένων ταχυμεταφορών. Παρ’ όλο που εγώ έλειπα, το σπίτι επισκέπτονταν συγγενείς και φίλοι και γενικά υπήρχε κίνηση μέσα στο σπίτι και κόσμος. Σε κανέναν από την οικογένειά μας ή σε φίλους μας η κατηγορούμενη δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα, ότι θα μπορούσε να κάνει κάποιο κακό στο παιδί», υποστήριξε ο πατέρας των τριών παιδιών.

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης - Τζωρτζίνα

Πάτρα: Όσα κατέθεσε ο Μάνος για τη μέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου περιέγραψε καρέ καρέ τι έγινε στις 29 Ιανουαρίου, όταν έφθασε στο Αγλαΐας Κυριακού, γνωρίζοντας ότι έχει πεθάνει και το τρίτο του παιδί, η Τζωρτζίνα.

Εκεί βλέπω τη Ρούλα καθισμένη σε μια καρέκλα, έξω από το δωμάτιο, της μιλούσα, αλλά δεν απαντούσε. Ήταν σε κατάσταση σοκ και μετά από λίγο βγήκαν οι νοσηλεύτριες από το δωμάτιο και μας είπαν να μπούμε νε δούμε το παιδί. Μόλις μπήκαμε, η Ρούλα αγκάλιασε το παιδί και ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς και εγώ το ίδιο.

Στη συνέχεια, επεσήμανε για μια ακόμη φορά ότι ποτέ δεν υποπτεύθηκε κάτι και ότι έδειχνε σαν μια μητέρα που αγαπούσε τα παιδιά της.

Μάνος Δασκαλάκης - Ρούλα Πισπιρίγκου στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Μάνος Δασκαλάκης: «Έβγαινε συνέχεια στα μέσα» - Τι είπε για την κεταμίνη

Στη συνέχεια, ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για την αντίθεσή του στη στάση της Ρούλας να τοποθετείται διαρκώς δημοσίως στα ΜΜΕ, μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Όταν άρχισε να ανακινείται το θέμα του θανάτου της Τζωρτζίνας διαπίστωσα ότι είχε μια ανησυχία και βρισκόταν συνεχώς στα τηλεοπτικά μέσα, εκθέτοντας τις δικές της απόψεις και έχοντας συνεχώς στον νου της εάν θα πουν κάτι σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας ή εάν έχουν ανακαλύψει κάτι. Ο τρόπος αυτός δεν μου άρεσε και μάλιστα της έλεγα για ποιον λόγο έχει απορροφηθεί τόσο πολύ και είναι συνεχώς εκτεθειμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές, μιλώντας για τα αίτια του θανάτου του παιδιού μας», υποστήριξε.

Αναφερόμενος στην κεταμίνη είπε:  «Δεν θεωρώ ότι θα ήταν κάτι εύκολο για εκείνη να βρει, γιατί δεν υπάρχει στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον κάποιος που να γνωρίζει από τέτοιου είδους ουσίες».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top