Πάτρα: Το αινιγματικό μήνυμα του Μάνου έναν μήνα πριν τη σύλληψη της Ρούλας

«Θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο» - Τι αποκαλύπτει φίλος του στο Star

Το αινιγματικό μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη ένα μήνα πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ο Μάνος Δασκαλάκης από τις 29 Ιανουαρίου που «έφυγε» απο τη ζωή και το τελευταίο παιδί της οικογένειας, η Τζωρτζίνα, μέχρι και τις 30 Μαρτίου που συνελήφθη η κατηγορουμένη, διεμήνυε σε όλους την αθωότητα της εν διαστάσει συζύγου του.

Μάνος Δασκαλάκης: Πάνω από τις τρεις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια

Η στάση του ξεκινά να αλλάζει όταν αποκαλύπτεται η κεταμίνη. Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί ένα αινιγματικό μήνυμα που έστειλε σε φίλο του ενάμιση μήνα πριν τη σύλληψη της Ρούλας. Πισπιρίγκου. 

Μάνος Δασκαλάκης: Ανέβασε βίντεο στο Tik Tok όταν πέθανε η Τζωρτζίνα

Συγκεκριμενα, στις 10 Φεβρουαρίου του 2022, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη, ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε ένα σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης με τον δικηγόρο του - Eurokinissi

Φίλος του Μάνου αποκάλυψε στο Star: «Ήμουν από τους πρώτους που είχα γράψει στο προφίλ του Μάνου, ήδη απο τις 10 Φεβρουαρίου, ότι η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και μου απάντησε προσωπικά στο messenger αυτό:

Να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο.

Το μήνυμά του αινιγματικό και πράγματι το πανελλήνιο συγκλονίστηκε ενάμιση μήνα μετά, στις 30 Μαρτίου, όταν οι αστυνομικοί περνούσαν χειροπέδες στη Ρούλα Πισπιρίγκου. Τη γυναίκα που στήριζε με κάθε του δήλωση. Σε γνωστούς και φίλους του έλεγε ότι θα είναι με τη Ρούλα μέχρι το τέλος.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται προδομένη - Δεν απαντά στο τηλέφωνο ο Μάνος

Πάτρα: Τι έλεγε ο Μάνος Δασκαλάκης πριν τη σύλληψη της Ρούλας

Όταν οι πληροφορίες μιλούσαν για ευρήματα και ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας εκείνος, τα διέψευδε. Όπως φαίνεται σε μηνύματα που είχε ανταλλάξει με δημοσιογράφο του Star στις 21 Μαρτίου, εννέα μέρες πριν συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου:

Δημοσιογράφος: Διαβάζω για ευρήματα στην Τζωρτζίνα.

Μάνος: Aν τα βρείς τα ευρήματα πες τα μου κι εμένα. Προσπαθούμε να βάλουμε μια σειρά σε όλα αυτά και να πάρει ο καθένας τον δρόμο του.

Δημοσιογράφος: Πότε βλέπεις να ξεκαθαρίζει το τοπίο; Tι σου λένε;

Μάνος: Άγνωστο.

Δημοσιογράφος: Aπό αστυνομία;

Μάνος: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Μάνος Δασκαλάκης

Ακόμα και 24 ωρες πριν... συγκλονιστεί το πανελλήνιο, όπως είχε γράψει, εκείνος «έβαζε το χέρι του στη φωτιά» για την κατηγορουμένη .

Δημοσιογράφος: Tι βλέπεις; Πού πάει;

Μάνος: Δεν πάει, αυτό βλέπω... 

Δημοσιογράφος: Έχει μεγάλη αξία τι θα δείξει το εργαστήριοστη Θεσσαλονίκη...

Μάνος: Θα δείξει ότι είναι φάρμακο από τα οποία έπαιρνε η Τζωρτζίνα... Αλλα κανείς δε θα πει ότι είναι θανατηφόρο, γιατί κανένας δενθα κατηγορήσει τους γιατρούς, γιατί ξέρεις τι γίνεται ε; Tις τελευταίες τέσσερις μέρες τα φάρμακα τα έδιναν οι γιατροί αποκλειστικά. Κανένας δεν το ξέρει αυτό...

Δημοσιογράφος: Aν υπήρξε μεγάλη ποσότητα από κάποιο φάρμακο θα κληθούν οι γιατροί να απαντήσουν γιατί... Αυτό γιατί συνέβαινε; 

Μάνος: Γιατί οι σπασμοί πήγαιναν ο ένας πίσω από τον άλλον και δεν μπορούσαν να φέρουν το παιδί σε μια νορμάλ κατάσταση...

Μάνος Δασκαλάκης: Ποια ουσία περίμενε να δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας

Ο Μάνος Δασκαλάκης περίμενε ότι το φάρμακο που θα έδειχναν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας ήταν φαινοβαρβιτάλη, ουσία που είχε χορηγηθεί στο παιδί για την αντιμετώπιση των επιληπτικών κρίσεων.

Η αποκάλυψη της κεταμίνης ήταν η αιτία αλλαγής στάσης. Από την αθωότητα της Ρούλας έφτασε στην υποστήριξη της κατηγορίας, προκαλώντας αίσθηση ακόμα και στην ίδια, η οποία του είχε τυφλή εμπιστοσύνη 

«Τον πρώτο λόγο στην οικογένεια τον είχε ο Μάνος Δασκαλάκης»

«Πίστευα ότι η Ρούλα είχε το πάνω χέρι στην οικογένεια. Όταν λοιπόν γίνεται η συνεντευξη συνειδητοποιώ ότι το αφεντικό στην οικογένεια είναι ο Μάνος. Η Ρουλα ήθελε διακαώς πολλά πράγματα, εάν ο Μάνος δεν έλεγε το οκ δε γινόταν τίποτα μέσα στο σπίτι», είπε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, ο οποίος είχε εξασφαλίσει την αποκλειστική συνέντευξη του ζευγαριού.

Σημειώνεται ότι μετα τον θάνατο της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, o Mάνος  δεν έμενε μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά στο πατρικό του στην Πάτρα.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top