Μάνος Δασκαλάκης: Ανέβασε βίντεο στο Tik Tok όταν πέθανε η Τζωρτζίνα

Τραγουδούσε ένα κομμάτι του Γιάννη Κότσιρα σε νυχτερινό μαγαζί

Ο Μάνος Δασκαλάκης σήμερα έφτασε στην ανακρίτρια για να καταθέσει για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ανεβάσει βίντεο που τραγουδούσε το «Έτσι και Αλλιώς» του Γιάννη Κότσιρα, την ημέρα που η Τζωρτζίνα άφησε την τελευταία της πνοή. H κόρη του βρισκόταν ήδη στο νοσοκομείο οκτώ μήνες. 

Καθώς οι εξελίξεις τρέχουν για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, συνέχεια έρχονται στο «φως» νέα στοιχεία για τη ζωή του Μάνου Δασκαλάκη. 

«Η Ρούλα μού είχε κάνει τη ζωή κόλαση» - Η εμμονή με νεαρό ποδοσφαιριστή

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι γνωστό πως ασχολείτο με τη μουσική πριν πεθάνουν τα τρία παιδιά του. Ο πατέρας από την Πάτρα τραγουδούσε σε νυχτερινά μαγαζιά. Μάλιστα, είχε δηλώσει συμμετοχή στο X – factor, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν είχαν χωρίσει συστηνόταν ως… μάνατζέρ του σε γνωστή τραγουδίστρια. 

Μάνος Δασκαλάκης: «Αδυνατώ να πιστέψω ότι το έχει κάνει η Ρούλα»

Συχνά ανέβαζε βίντεο στα social media από τις εμφανίσεις του. Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ανεβάσει βίντεο που τραγουδούσε στο Tik Tok ακόμα και την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα, δηλαδή στις 29 Ιανουαρίου 2022. 

@manosdaskalakisofficial Ετσι και αλλιως.. Η συνεχεια απο αυτο το τεραστιο τραγουδι ετσι οπως εχει ερμηνευσει μαγευτικα ο Γιαννης Κοτσιρας..!!!#kotsiras #giannis #live ♬ πρωτότυπος ήχος - Μανος Δασκαλακης

Σε αυτό τραγουδάει το «Έτσι και Αλλιώς» του Γιάννη Κότσιρα και γράφει στη λεζάντα του βίντεο: «Έτσι και αλλιώς.. Η συνέχεια από αυτό το τεράστιο τραγούδι έτσι όπως έχει ερμηνεύσει μαγευτικά ο Γιάννης Κότσιρας!». 

Έκτοτε ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει ανεβάσει τίποτα στο Tik tok, ενώ έχει απανεργοποιήσει τα σχόλια στις δημοσιεύσεις του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top