Πάτρα: Η Ρούλα εμφανιζόταν ως μάνατζερ του Μάνου μετά την αίτηση διαζυγίου

Είχε στείλει μήνυμα σε πασίγνωστη παρουσιάστρια

Ένα ακόμα περιστατικό που αποκαλύπτει την ψυχρή πλευρά της προσωπικότητας της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό», η Ρούλα εμφανιζόταν ως καλλιτεχνική μάνατζερ του συζύγου της και μάλιστα την περίοδο που βρίσκονταν σε διάσταση, όπως έγινε γνωστό. 

Πάτρα: Στο κάδρο των ερευνών και ο πατέρας των τριών παιδιών

Είχε στείλει δε μήνυμα σε γνωστή παρουσιάστρια, δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, με το οποίο την παρακαλούσε να προωθήσει το νέο τραγούδι του Μάνου. 

Πάτρα: Το βίντεο κλιπ του πατέρα των 3 παιδιών και το σχόλιο της Τζωρτζίνας

«Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω αναλάβει τη προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα, ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μια κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Σας στέλνω το λινκ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων», ανέφερε το μήνυμα που έστειλε στο Instagram της παρουσιάστριας, προσθέτοντας το link από το τραγούδι του Μάνου.

Πάτρα: Ο πατέρας των τριών παιδιών είχε πάει στο X-Factor

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας των τριών παιδιών λίγο πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα είχε λάβει μέρος σε οντισιόν για το X-Factor και είχε γυρίσει και video clip για ένα τραγούδι του. 

Δείτε το βίντεοκλίπ του Μάνου Δασκαλάκη για το τραγούδι «Είμαι εδώ»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top