Πάτρα: Ο πατέρας των τριών παιδιών είχε πάει στο X-Factor

Πέρασε από οντισιόν δύο μήνες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Αυτή τη φορά οι πληροφορίες έχουν να κάνουν με τον πατέρα των παιδιών. 

Πάτρα: Ο πατέρας των παιδιών απαντά για τα «ξεσπάσματα» της μητέρας

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο πατέρας της μικρής είχε περάσει από οντισιόν στο X Factor στην Αθήνα. 

Μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή αποκάλυψε ότι η οντισιόν έγινε στις 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο και ο πατέρας έδειχνε αρκετά χαλαρός. 

Πάτρα: Τα μηνύματα που έστελναν οι γονείς μετά τον θάνατο της Μαλένας

«Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος, ο πατέρας των τριών παιδιών από Πάτρα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση. Ο πολύ μεγάλος ξύλινος σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι κι άσπρη ζακέτα με κουκούλα. Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα. Μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκας, δεν είπαμε πολλά. Ήταν χαμογελαστός και μάλιστα ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας», είπε ο μάρτυρας.

Κατερινόπουλος για Πάτρα: «Ποιος πατέρας μεταφέρει όργανα του παιδιού του;»

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πατέρας των παιδιών ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι και έκανε αρκετά live σε νυχτερινά μαγαζιά στην Πάτρα. 

Πάτρα: Το βίντεο κλιπ του πατέρα των 3 παιδιών και το σχόλιο της Τζωρτζίνας

Μάλιστα είχε γυρίσει και video clip για ένα από τα τραγούδια που είχε ανεβάσει στο YouTube.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top